La Sexta presenta 'Encuentros inesperados' amb Oriol Junqueras i Mario Vaquerizo: "No parla de Catalunya"

Vaquerizo i Junqueras a La Sexta

La cadena privada reuneix a personatges famosos totalment oposats els dijous a la nit

Fa pocs dies, La Sexta va sorprendre a tothom amb l'anunci del seu nou programa 'Encuentros inesperados' amb Mamen Mendizabal ('59 segundos', 'Más vale tarde'). Aquest dimarts, la cadena va fer la presentació de l'espai que s'emetrà els dijous a les 22.30h. Mendizabal reunirà a quatre personatges totalment oposats que d'altra manera, seria molt difícil de veure junts. 'Encuentros inesperados' és una nova producció de la productora de Jordi Évole, que també fa 'Salvados' i 'Lo de Évole' a la mateixa cadena.

Al primer capítol, apareixerà el líder d'ERC, Oriol Junqueras en una mateixa taula amb el cantant i parella d'Alaska, Mario Vaquerizo, que havia estat membre de les noves generacions del PP quan era jove. En propers episodis també coincidiran personatges tan oposats com el socialista José Bono i el periodista de RAC1, Marc Giró, parlant de masculinitats. En total, seran deu programes on "hi ha hagut moments de tensió i fins i tot llàgrimes", ha reconegut la seva presentadora.

En una entrevista a RAC1, la presentadora de La Sexta, ha revelat les reticències d'alguns protagonistes: "Els hi vam dir quins serien els convidats i a alguns no els hi feia gaire gràcia".

"Oriol Junqueras no diu la paraula Catalunya"

Una de les trobades més sonades serà la que es podrà veure al primer episodi amb Junqueras i Vaquerizo. El republicà era la primera vegada que tornava a Madrid. "Oriol Junqueras era la primera vegada que trepitjava Madrid i que venia a una televisió nacional des de la seva sortida de presó", ha revelat sobre el polític català.

Tot i això, el líder d'ERC no parlarà del conflicte català i sí de la seva fe catòlica: "No t'esperes a Junqueras parlant de la seva fe. La paraula Catalunya només la dic jo una vegada", ha explicat Mendizabal.

En un dels vídeos del programa, apareix Vaquerizo, sorprès quan veu entrar al republicà: "Òstia! Oriol, com estàs? Jo parlo el català una miqueta". Junqueras respon: "Òstia això dic jo! Jo també parlo una mica de castellà".

En un altre avançament del programa, Vaquerizo acaba fent un petó a Junqueras:

ETIQUETES:

Deixa un comentari