Joan Jubany parla clar i diu qui hauria matat a la seva germana: "Que els deixin d'encobrir"

Joan Jubany, germà d'Helena Jubany a TV3

Joan Jubany dona els noms dels qui creu que van ser els responsables del crim i clama contra els seus encobridors

Nou gir de guió en un dels crims més polèmiques de Catalunya. Fa pocs dies, el jutge que investiga l'assassinat de la bibliotecària Helena Jubany, va decidir reobrir les investigacions contra un dels sospitosos del cas: Francesc Jiménez. Segons un informe de la policia científica, ell seria l'autor dels anònims que la noia va rebre abans de ser assassinada. Uns escrits que anaven acompanyats de dues begudes: una orxata i un suc de préssec.

La noia va confiar i va tastar l'orxata, però al cap d'una estona es va sentir malament i va acabar adormida. Això la van decidir a dur l'orxata a una laboratori, per veure què havia passat. El resultat va ser clar: contenia benzodiazepina, un fort somnífer, la mateixa substància que va aparèixer al seu cos quan va ser trobada sense vida.

Joan Jubany i la periodista Mayka Navarro a TV3

Davant de les noves proves aparegudes, el nou jutge titular del cas, ha decidit obrir noves diligències, poques hores abans que el cas prescrivís i ha citat a declarar aquest mateix divendres 1 d'abril, a Francesc Jiménez. El sospitós, havia estat company de Jubany a la Unió Excursionista de Sabadell, quan la noia va aparèixer morta amb només 27 anys. El germà de la víctima, Joan Jubany, es va mostrar molt directe aquest dimecres en una entrevista a TV3 que "Xavi Jiménez i Santi Laiglesia (exparella de la noia), estarien implicats en el crim, i Jaume Senllehí i Francesc Macià els encobreixen".

Què passarà ara? El germà d'Helena Jubany es mostra esperançat amb la reobertura del cas i fa una petició als que considera còmplices: "Demano a les persones que en aquell moment van cobrir les coartades falses dels implicats, les emplacem a explicar tot el que saben. Ara ja és una qüestió d'humanitat".

Joan Jubany a TV3

Carles Porta: "Que donin la cara"

Sobre la mala praxi del primer jutge instructor, el germà de la noia va ser molt contundent: "Tothom va poder veure com al programa 'Crims' de TV3, el jutge Manuel Horacio, quedava retratat. Va esguerrar la investigació". "Confiem que el nou jutge es mantingui ferm fins arribar fins al final", va concloure Joan Jubany. Un clam que va rebre el suport del presentador de 'Crims', Carles Porta: "Els al·ludits haurien de donar la cara".

Recupera el 'Crims' sobre el Cas Jubany

ETIQUETES:

Deixa un comentari