Cristina Puig sobre les crítiques al 'FAQS': "Twitter no és el món real"

Cristina Puig a TV3

La presentadora respon al linxament que rep a les xarxes socials: "Si un programa no t'agrada no te'l miris"

El 'FAQS' prepara una gran festa per celebrar que fa 200 programes a TV3. Serà aquest dissabte 19 de març, amb un especial des de la sala La Paloma de Barcelona. Ja fa cinc anys d'aquell 9 de setembre del 2017 en què Ricard Ustrell va estrenar un nou format per a les nits del dissabte. L'espai ara conduït per Cristina Puig comptarà amb públic en directe i convidats que mai han estat junts en un plató de televisió. També hi haurà actuacions en directe de l'Elèctrica Dharma, Miki Núñez i el grup Navet.

Aquest dilluns, Puig va anar al programa 'Versió RAC1' de Toni Clapés, per parlar de l'aniversari i va aprofitar per valorar l'allau de crítiques que rep cada setmana. "Si un programa no t'agrada no te'l miris. Jo crec que hi ha gent que només té comptes a Twitter per insultar al 'FAQS'".

Puig també va explicar com s'escullen als convidats del programa: "Nosaltres convidem a tots els polítics, però no tots volen venir. Una manera de fer boicot al programa és no anar-hi. Alguns es plantegen no venir per por a ser linxats a les xarxes". A banda de citar Miquel Iceta, Salvador Illa o alguns membres del PP, la periodista també va assenyalar al boicot de més partits: "Hi ha polítics independentistes que no volen que els entrevisti perquè no els hi agrada el programa".

"No és fàcil acceptar el linxament"

Aquest dijous, la presentadora ha tornat a carregar contra els insults que rep a Twitter, en una entrevista a Catalunya Ràdio. Puig ha reiterat que té clar que les crítiques s'han d'acceptar, però rebutja el linxament que pateix. "Els 'FAQS' comença amb 450.000 espectadors. I dius: 2.000 persones que aquella nit no els hi ha sentat bé la pizza, han de qüestionar-me si estic capacitada per fer la meva feina? Has d'aprendre que allò no és el món real", ha dit Puig.

Líder d'audiència a la baixa

El programa que va començar al setembre del 2017 amb Ricard Ustrell al capdavant, ràpidament es va fer amb el favor del públic i va aconseguir el lideratge de la nit dels dissabtes. Al gener del 2018, Ustrell va deixar pas a Laura Rosel, que va mantenir el domini de la franja. Al gener del 2019, Rosel va ser rellevada per Cristina Puig i l'audiència se'n va començar a ressentir. Aquesta temporada, el programa, que continua sent líder de la seva franja, obté una mitjana de 203.000 espectadors i una quota del 13,6%. Unes xifres que queden lluny del 19% que assolien els seus predecessors.

Ricard Ustrell (2017-2018): 460.000 (18,7%)

Laura Rosel (2018-2019): 336.000 (19,4%)

Cristina Puig (2019-2020): 293.000 (16.5%)

Cristina Puig (2020-2021) 259.000 (14,7%)

Cristina Puig (2021-2022): 203.000 (13,6%)

ETIQUETES:

Deixa un comentari