You are currently viewing <span>CAS MEDIÀTIC</span> Carlos Quílez sorprèn a 8tv amb cartes i imatges inèdites de Rosa Peral i anuncia el seu futur
Frank Blanco i Carlos Quílez a 'El circ' (8tv)

CAS MEDIÀTIC Carlos Quílez sorprèn a 8tv amb cartes i imatges inèdites de Rosa Peral i anuncia el seu futur

El periodista va rebre una trucada en què li van comunicar la decisió del tribunal amb el crim de la Guàrdia Urbana

El crim de la Guàrdia Urbana sembla que ja té sentència definitiva després que els seus dos acusats, Rosa Peral i Albert López, haguessin decidit recórrer la sentència de l'Audiència de Barcelona, que ja havia estat ratificada pel Tribunal Suprem. Va ser el 4 de maig del 2017, quan al costat del pantà de Foix, va aparèixer calcinat el cotxe amb el cos de l'agent del cos de la Guàrdia Urbana, Pedro Rodríguez, a dins.

La seva dona, Rosa Peral va ser condemnada a 25 anys de presó i el seu amant Albert López, a 20 anys. Des d'aleshores, molts han estat els titulars sobre el cas, però encara estava pendent d'un últim recurs que ho podia fer caure tot.

Així va explicar el cas el programa 'Crims':

Fotos i cartes inèdites

Aquest dimarts a la nit, el periodista expert en successos, Carlos Quílez, va participar al programa 'El Circ' de Frank Blanco a 8tv, on fa una secció setmanal, anomenada "Informe Quílez". El col·laborador va fer un repàs de la situació en què es trobava el cas i va explicar que és el periodista que més vegades ha entrevistat a Rosa Peral a la presó, més de 30. Per a demostrar-ho, va ensenyar imatges inèdites de la seqüència del crim, reproduint el succés a l'interior de l'habitatge. A banda de manuscrits que Rosa Peral havia adreçat a Quílez.

El periodista també va ensenyar un correu electrònic que Albert López hauria enviat a Rosa Peral el 29 de gener del 2017, pocs mesos abans de l'assassinat de la parella de Peral. Amb el títol "Necesito verte y hablar", López li deia coses com: "Eres una puta! No sabes lo que me estás haciendo pasar. te odio con todo mi corazón. Ver tu cara con ese cerdo en tu casa no se me olvidara nunca. He llorado la mayor traición de mi vida".

Quílez mostra un correu d'Albert López a Rosa Peral

El periodista va explicar com van ser les seves visites amb peral a la presó: "La primera conversa amb ella em parlava com si estigués a la barra d'un bar. Això em va grinyolar. Veus que és una dona que no toca de peus a terra".

"He rebut una trucada"

La sorpresa va saltar a mitjanit, quan el periodista ja havia acabat amb la seva secció i havia abandonat el plató. Al cap de pocs minuts, va reaparèixer amb una notícia sonada: "No us creureu el que acaba de passar", va avisar Frank Blanco. "He rebut una trucada d'un jurista del Tribunal Constitucional que m'ha confirmat que ja hi ha resolució en relació amb el recurs presentat per Rosa Peral i Albert López, i ha estat denegat". Aquest va ser el moment:

Deixa un comentari