Bárbara Rey relata el seu infern a Tele 5: "He dormit al carrer"

Bárbara Rey a 'Mi casa es la tuya' (Tele 5)

La famosa vedette no va dir ni una paraula sobre el rei emèrit però va explicar el patiment amb Ángel Cristo: "Maltractaments físics i psicològics"

Per David Montufo

Després de la colpidora entrevista a Ana Obregón, Bertín Osborne va obrir les portes del seu programa de Tele 5, 'Mi casa es la tuya' a Bárbara Rey, que va anar acompanyada de la seva filla Sofía Cristo. Durant la conversa, la vedette no va dubtar a relatar alguns dels episodis més durs de la seva vida, així com les vivències de la seva filla. Malgrat això, Rey també es va atrevir a explicar els seus inicis des de ben jove, fins al seu recent afer amb Bigote Arrocet, a qui va llançar algun dard.

Bárbara Rey: "He dormit en dues o tres ocasions al carrer"

La vedette va parlar de com van portar els seus pares la seva feina en la fotografia: "Vaig estar molt angoixada, la meva relació amb la meva mare no va ser mai tan afí com amb el meu pare. Hi havia una gran falta d'entesa amb ella". Amb 16 anys va intentar marxar de casa, però el seu pare la convèncer per fer-se enrere: "Em va prometre que quan tingués divuit anys em portaria a Madrid, i així va ser".

Al primer mes d'arribar a Madrid, va trobar feina: "Vaig cobrar unes 4 o 5 sessions a 4000 pessetes cadascuna, però després es va acabar". Això la van dur a viure moments difícils: "He dormit en dues o tres ocasions al carrer, en un banc. En aquell moment, els meus pares tenien molts diners, però jo no volia que pensessin que no m'anava bé".

Bárbara Rey a Tele 5

Sense rastre del rei emèrit

De totes les preguntes d'Osborne, la més esperada era si per fi parlaria sobre el rei emèrit, de qui sempre s'ha dit que havien mantingut més que una amistat. Un moment que no va arribar i Bertín va intentar-ho amb el seu últim nòvio, Bigote Arrocet. "Ell no estava per la labor. Està en el seu món. I crec que per a l'edat que té hauria d'adonar-se de qui val la pena i qui no".

Qui no es va callar va ser la seva filla Sofia, que va comparar a Osborne i a Bigote: "Doncs la veritat és que està bastant millor que…", al que la vedette va respondre: "No fa falta que ho diguis", però la seva filla no ho va poder evitar i amb un dit va fer el símbol d'un bigoti.

Pel que fa a la seva nit d'amor amb la periodista catalana, Chelo García Cortés, Bárbara va dir que només va ser "una ximpleria" però que mai li han agradat les dones, tot i que "possiblement hauria estat més feliç".

Maltractaments i drogues

Arribats a un punt de l'entrevista, el presentador va preguntar per què s'havia separat del domador Ángel Cristo. Després d'una breu pausa, Bárbara ho va reconèixer: "Mal tractaments des del principi. Maltractament físic i psicològic… molt maltractament", fet que va despertar el lament de Bertín, que es va interessar per com ho van viure els seus fills. Sofía Cristo, que es trobava en una altra habitació de la casa va aclarir que van viure moments molt durs: "Tenia molts moments d'odi perquè veia que maltractava a la meva mare, i tenia por per si li podia arribar a passar alguna cosa o, fins i tot, matar-la".

Malgrat el calvari que van viure la vedette i els seus fills, Bárbara va afirmar que no va deixar d'estar al seu costat, cosa que va sorprendre el presentador: "El vaig perdonar. Sempre que ha estat malalt, he estat i se m'ha criticat molt. No entenien que haguéssim tingut una separació tan horrorosa i, en els moments en què ell estava tan malament, jo hi fós".

Tot i això, Rey va relatar l'episodi més fosc del seu exmarit: "Ángel li donava droga a Sofia amb 15 anys. Deia que la que ell li donava era millor que la que ella podia trobar. Es van fer còmplices. Quan ella va ingressar amb vint-i-tants va ser quan me'n vaig assabentar".

ETIQUETES:

Deixa un comentari