Així serà l'espectacular plató d"Eufòria', el nou talent musical de TV3

Plató 1 de TV3 a Sant Joan Despí

Els dos primers programes s'emetran els dijous 3 i 10 de març a les 22.45h, i seran els corresponents a la fase del càsting

La gran aposta de la temporada a TV3, serà el nou talent show musical, 'Eufòria', presentat per la periodista Marta Torné i el cantant i ex d"OT', Miki Núñez. El programa, està produït per Veranda TV (Oh happy day, Merlí, Persona infiltrada) i s'estrenarà el dijous 3 de març, després del 'Polònia'. Tot i això, segons ha pogut saber en exclusiva elmondelatele.cat, el programa no s'estrenarà definitivament fins al divendres 18 de març, quan s'emetrà la primera gala amb els 15 participants.

Els dos primers programes s'emetran els dijous 3 i 10 de març a les 22.45h, i seran els corresponents a la fase del càsting. La primera gala s'emetrà divendres 18 de març a les 22h. El nou talent ocuparà així la franja que fins ara ocupava la gran pel·lícula, tot i que es desconeix si això provocarà que el cinema salti a un altre dia. L'opció més probable és que la pel·lícula passi als diumenges després del '30 Minuts', tot i que no començaria fins més enllà de les 22.45h.

Dijous 3, a les 22.45h: els càstings

Més de 1.500 persones es van presentar a la crida del càsting, però només 90 van arribar a la primera selecció. Acompanyats per Miki Núñez, passaran tres dies posant a prova el seu talent com a solistes, com a segones veus i demostrant com es mouen a l'escenari. Al final del dia, el jurat format per professionals com Jordi Cubino, Daniel Anglès, Carol Rovira, Albert Sala i Aina Casanovas decidiran quins seran els quaranta cantants que passen a la fase final.

El plató

El nou programa es farà des de l'estudi 1 de Sant Joan Despí, el més gran de TV3 i que fins al desembre ocupava el 'FAQS', que ara comparteix estudi amb el 'Tot es mou' de Melero. Segons ha pogut saber aquest mitjà, l'espai ja està pràcticament construït i promet ser espectacular al més pur estil del festival d'Eurovisió, amb un espai per al públic assegut i un a peu dret al mig de l'escenari.

Nou plató d'Eufòria

Els coaches

El director musical Jordi Cubino, el coach de veu Daniel Anglès, el coreògraf Albert Sala, i la coach d'interpretació Carol Rovira seran els quatre membres que tindran un paper clau durant tot el programa. Els quatre coaches seran els encarregats d'ajudar a preparar les cançons amb què hauran de brillar sobre l'escenari de TV3 setmana rere setmana.

Albert Sala, Aina Casanovas, Jordi Cubino, Carol Rovira i Daniel Anglès

Així serà 'Eufòria'

Els 15 concursants hauran de demostrar ser artistes 360, és a dir, que sàpiguen fer de tot a dalt de l'escenari. Els membres del jurat decidiran l'expulsat de cada setmana a la gala de TV3. A diferència d''Operación triunfo', els aspirants no dormiran a l'acadèmia i els assajos amb els coaches s'emetran a Instagram i Tik tok.

ETIQUETES:

Deixa un comentari