RÀDIO CAP PER AVALL Marc Giró i Laura Fa ocupen el lloc de Jordi Basté i revolucionen RAC1: "Albert Rivera em cau fatal"

Marc Giró i Laura Fa a RAC1

L'emissora celebra el Dia Mundial de la Ràdio intercanviant els presentadors dels seus programes

Aquest dijous, RAC1 ha celebrat el Dia Mundial de la Ràdio amb el ja clàssic 'La ràdio cap per avall', una jornada en què des de l'any 2014, intercanvia els presentadors dels seus programes. Els primers en ocupar una franja que no era la seva, han estat Marc Giró i Laura Fa, que s'han fet càrrec de l'hora estelar: de 9 a 10 del matí a 'El Món a RAC1' de Jordi Basté. "Jo me'n vaig", ha dit el presentador. Albert Om, ha estat l'escollit per substituir a Giró al 'Vostè primer' de 13 a 14h.

"Ens ha tocat la millor hora Marc!", ha celebrat Fa, mentre Giró ha donat pas als tertulians: "Ens ha tocat el guapo!", ha dit en referència a Tian Riba. "M'agrada molt el Tian , perquè si no està el Pere Mas i no és el mateix", ha celebrat Laura Fa.

Entre els temes que han tractat hi ha hagut la fi de l'obligatorietat de l'ús de la mascareta. "Jo me la deixaré posada eh, com que som celebrities, així pel carrer no ens donen pel sac", ha dit Fa. "Laura acabarem parlant de la Isabel Pantoja…", ha acabat dient Giró, abans de donar pas a l'entrevista amb Fede Sardà, propietari de la sala Luz de Gas de Barcelona. "A Luz de Gas no hi he lligat mai. És súper hetero", ha lamentat Marc Giró. Aquest ha estat el moment:

Un dels altres temes del dia, ha estat la notícia de l'acomiadament d'Albert Rivera d'un bufet d'advocats per 'dropo'. "A mi em cau fatal, tirant a horrible", ha dit Fa sobre l'expolític. Però la periodista del cor no s'ha quedat curta amb l'actual parella de Rivera i cantant, Malú: "Em cau fatal, és una impertinent".

"Ai ja ens fan fora. Ara anem a esmorzar amb el Tian Riba i el Joan Julibert ja veurem què fem…", ha dit Fa abans d'acabar. "Tot el que has après de Rocío Carrasco s'esfondra", ha respost Giró en to de broma.

ÀUDIO DE LA TERTÚLIA:

ETIQUETES:

Deixa un comentari