Helena Garcia Melero recorda amb humor el dia que la seva mare va trucar a TV3: "És molt fort!"

Helena Garcia Melero el dia de la trucada a TV3

Molts espectadors recorden el moment a les xarxes i la presentadora respon: "N'haurem de fer una de grossa"

Aquest dimarts 1 de febrer, per a molts no significarà res, però per a una de les cares més reconegudes de TV3, és tota una efemèride. És el cas de l'actual presentadora de les tardes de TV3 al programa 'Tot es mou', Helena Garcia Melero. Avui fa 9 anys, la periodista conduïa 'Els matins', i durant una trucada telefònica es va produir un moment que passarà a la història de la televisió a Catalunya.

"Rosa Maria des de Barcelona, Bon dia, què ens volia explicar?", va dir Melero un matí de fa 9 anys a TV3. Als pocs segons, la presentadora va identificar que qui estava a l'altra banda del telèfon era la seva mare, la Rosa Maria Melero. La mare de la presentadora havia trucat en directe, per explicar com fa les "croquetes" i un dubte que la preocupava.

Melero, amb cara d'absoluta sorpresa, no sabia on posar-se: "Quan he detectat qui és, ja està bé mare". "Què passa?", va respondre la mare. "Això és molt fort", va insistir Melero. "Ha trucat la seva mare", van espetar els col·laboradors. "Aviam sempre estem discutint quan fem les croquetes, no passa res", va afegir la Rosa Maria.

"Aviam, què vols preguntar mare?", va dir Melero, amb cara de voler esfumar-se. "La meva pregunta és que si quan fem les croquetes i posem l'ou, si no es poden fer malbé quan les congelem, que sempre ho discutim Maria Helena!", va etzibar la mare enmig d'un esclat de riure al plató.

"Val , ara penja mare", va dir Melero. "Ja vindré un dia, ja. Encara que ella no vulgui vindré", va exclamar la Rosa Maria. "Ai Déu meu per favor", va acabar dient la de TV3. Aquest dimarts, molts espectadors han recordat que feia 9 anys d'aquest moment i la mateixa presentadora ha respost a Twitter: "Pel desè aniversari n'haurem de fer una de més grossa no?".

Pere Mas respon la incògnita del "Pere Maria" a RAC1

De fet, el periodista i director del 'FAQS', Pere Mas, també ha volgut dir-hi la seva i desvetllar una de les grans incògnites dels oients de RAC1: "A tots els qui ens pregunteu perquè amb en Jordi Basté ens diem Jordi Maria, Tian Maria i Pere Maria a 'El Món a RAC1, l'origen és aquest vídeo de Maria Helena Garcia Melero i haver treballat plegats fent el programa 'Divendres' a TV3, ha escrit a Twitter.

Un comentari que no ha passat desapercebut per Melero: "I és que el meu pare es va declarar a la meva mare amb la cançó "Maria Elena" de Nat King Cole…", ha escrit.

Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari