Àngel Llàcer sobre 'El llop': "Hem fet molt pel 'marica' català"

Els protagonistes d''El llop' a TV3

Durant una visita al programa de Ricard Ustrell a TV3, el director de teatre, ha parlat de l'èxit de l'espai entre el col·lectiu gai

Aquest dimecres a la nit, TV3 emet la cinquena entrega d'uns dels programes de més èxit del moment: 'El llop' d'Àngel Llàcer. Un talent que després de les fases del càsting, ja ha configurat a un equip d'11 actors que representaran l'obra de teatre 'Terra baixa'. Abans, Llàcer i els 11 finalistes han passat pel programa de Ricard Ustrell 'Planta baixa', per parlar de com seran les properes fases.

"Hem fet molt pel marica català", ha començat dient entre somriures Llàcer. "Com ho has dit això?", ha dit Ustrell "No hi ha cap marica a Catalunya que no li agradi aquest programa. Com que no hi ha Eurovisió, tenen 'El llop'", ha respost l'Àngel. "A 'Planta baixa' també ens passa això eh", ha afegit Ustrell. "No, 'Planta baixa és un programa homosexual, que és diferent", ha acabat dient el director teatral.

Alecs Guixà i Àngel Llàcer

L'èxit del programa ha estat tal que, alguns dels seus protagonistes triomfen a les seves poblacions. És el cas de l'Alecs Guixà, que interpreta a en Manelic: "No vaig pagar ni un cubata a la festa Major d'Esparraguera. Vaig treure 40 euros del caixer, però vaig tornar a casa amb els diners".

Més sorprenent ha estat la revelació de Marc Andreu Rosich, després que Ustrell l'hagi presentat com "una persona inquieta". "Jo em vaig presentar al càsting del 'Planta baixa' i no em vas agafar Ustrell!", ha dit l'actor.

Marc Andreu Rosich

Sobre si hi haurà segona temporada d''El llop', Llàcer ha dit que prefereix canviar: "No ho sé. Vull fer un programa diferent, una altra obra de teatre". Un cop s'emeti l'obra el dimecres 9 de març a TV3, els 11 actors podran recorrer Catalunya per representar l'obra als pobles que així ho vulguin. "Els ajuntaments ens estan trucant per contractar l'obra", ha explicat el presentador.

Tot i que l'equip del programa no ha volgut revelar detalls de com serà l'obra, sí que ha desvetllat com començarà: "En Toni Aguilar sortirà en banyador, gairebé en pilotes", ha dit Ustrell. "I el banyador és més gran del que havia de ser", ha dit l'actor. Per veure el resultat final, haurem d'esperar al dia 9 de març.

Toni Aguilar

ETIQUETES:

Deixa un comentari