El sou que cobraria Cristina Pedroche per presentar les Campanades a Antena 3

Cristina Pedroche, amb el look de les Campanades 2021

La xifra rondaria el doble del que guanya la seva eterna rival a La 1

Diuen que a la tercera va la vençuda, però en el cas de Cristina Pedroche, ha estat a la vuitena. La presentadora d'Antena 3, ha aconseguit superar per primera vegada a la història a les Campanades de La 1 de Televisió Espanyola. Amb un 37,9% de quota, Pedroche va superar a Anne Igartiburu que es va quedar molt per sota amb un 23,9%.

Pedroche va guanyar a tota Espanya menys a un lloc, a Catalunya TV3 segueix imbatible i les Campanades amb Llucià Ferrer i Elena Gadel van triomfar amb 1.004.000 espectadors (35,2%) i la d'Antena 3 es va quedar amb 619.000 (22,3%).

En el minut exacte de les Campanades, TV3 va pujar a un espectacular 38,6% i Pedroche a un 25,4%, unes dades que converteixen aquest esdeveniment en un dels espais més vistos de tot l'any. Això fa que molts espectadors es preguntin quant cobren els presentadors de les Campanades, especialment en el cas de Cristina Pedroche, que any rere any, bat rècords d'audiència, i per tant d'ingressos publicitaris.

Segons han publicat diversos mitjans com The Objective, es calcula que Cristina Pedroche cobraria al voltant d'uns 60.000 euros per fer les Campanades a Antena 3, una xifra astronòmica que gairebé doblaria al que cobrarien altres presentadores. En el cas d'Anne Igartiburu, la xifra rondaria els 30.000 euros.

Rapada i vestida d'insecte

Per mantenir l'expectació Pedroche té el repte de superar-se any a any i aquesta vegada la noia va especular amb que s'havia rapat els cabells. Finalment la noia va aparèixer vestida amb una peça del Museu Manuel Piña, un dels fundadors de la Passarel·la Cibeles, de la col·lecció primavera-estiu del 1991. El model, estava inspirat en la metamorfosi dels insectes i dels rèptils, amb un un disseny futurista en color gris platejat i transparent.

Alberto Chicote i Cristina Pedroche a les Campanades d'Antena 3

ETIQUETES:

Deixa un comentari