El català Raoul Vázquez, sobre el seu pas per 'OT': "Vaig patir atacs d'ansietat mentre dormia"

Raoul Vázquez a 'Sexual revolution' (8tv)

El cantant també va explicar el comentat nu integral que va publicar a Instagram aquest estiu des d'Eivissa

Raoul Vázquez va saltar a la fama per participar a 'La Voz' l'any 2016, però sobretot es va donar a conèixer a l'edició d''Operación triunfo' de l'any 2017, al costat de tres catalans més: l'Aitana, l'Alfred i Nerea Rodríguez. El cantant de Montgat, de 24 anys, continua lluitant per fer-se un lloc al món de la música. I ho fa amb èxit, acumula 290.000 seguidors a Instagram i triomfa amb el seu darrer single, 'Caníbales'.

Aquest diumenge va visitar el 'Sexual revolution' d'Ares Teixidó a 8tv, amb qui comparteixen una amistat des de fa anys i va explicar els seus inicis. "Per sortir a 'OT' no et donen res, t'ho has de fer tot tu", va dir Vázquez.

"Jo el vaig conèixer de cambrer a un xiringuito de Montgat servint sardines i tinc un trio pendent amb ell", va reconèixer Teixidó sobre el d"OT'. "És que el Raoul és molt sexual", va afegir la de 8tv. De fet, el cantant acostuma a presumir del seu físic a les xarxes, com va demostrar aquest estiu amb un nu integral amb un exconcursant de 'Pekín exprés 6', Jonan Wiergo, que encara té més èxit a Instagram: 574.000 seguidors. Aquesta va ser la foto, on Raoul va reconèixer que "si us hi fixeu bé es veu alguna cosa…".

Jonan Wiergo ('Pekín Express') i Raoul Vázquez ('OT 2017') nus a la platja a Eivissa

Atacs d'ansietat a 'Operación triunfo'

Sobre el seu pas pel famós programa musical, el jove va reconèixer que va viure els seus moments 'feliços', però també 'tristos'. "El meu primer ataca d'ansietat va ser dins del concurs, mentre dormia", va explicar, tot i que no va rebre atenció psicològica fins que va sortir del concurs. "Va ser per un tema d'autoexigència i escoltar massa als 'haters' de les xarxes", va afegir Raoul.

L"extriunfito' presumeix de físic i de música, amb el seu darrer single "Caníbales", de la mà del DJ Hektor Mass, parella de la seva companya d"OT' Nerea Rodríguez. Un tema que acumula milions de visualitzacions a YouTube i que conté un videoclip i una lletra molt provocadores. la cançó va arribar a ser número 1 a les llistes d'Itunes Espanya i a l'Argentina.

ETIQUETES:

Deixa un comentari