NOVA ONADA Quim Masferrer anuncia que ha donat positiu de Covid i llança un missatge d'alerta: "Cuideu-vos molt!"

Quim Masferrer confinat a casa seva

El presentador de 'El Foraster', no podrà participar a 'La Marató de TV3' d'aquest diumenge que celebra els seus 30 anys

"Vull compartir amb tots vosaltres una cosa que m'està passant". Amb aquest missatge de Quim Masferrer, actor i presentador de 'El Foraster', al seu compte de Twitter aquest dilluns, ha anunciat que no podrà ser a La Marató de TV3 de diumenge vinent. La raó? La 6a onada de la Covid: "He donat positiu de la Covid. Em sentia constipat, mal de cap, m'he fet el test i he donat positiu. Ara sóc a casa confinat com toca", ha afegit el presentador.

"Us ho explico perquè veure que he hagut de cancel·lar algunes actuacions. Em sap molt de greu no poder participar a La Marató d'aquest diumenge que em feia molta il·lusió, però la salut és el primer", ha dit Masferrer, que també ha volgut llançar un crit d'alerta davant l'augment de contagis. Precisament aquest diumenge, l'actor, havia de participar al programa solidari de TV3, que enguany celebra els seus 30 anys, i ho farà amb les cares que han conduït l'espai des del 1992, com Mari Pau Huguet, Lídia HerediaRamon PellicerGemma Nierga o Jordi Basté, entre altres.

"Cuide-vos molt, que estan pujant el casos un altre cop. Ens veurem ben aviat amb noves actuacions i al gener, amb nous capítols de 'El Foraster'. Bones festes i salut, sobretot salut bona gent!", ha acabat dient. Salut per tu també Quim i ben tornat aviat!

ETIQUETES:

Deixa un comentari