HBO Max incorpora al seu catàleg l'última sèrie de TV3, 'Moebius'

'Moebius' (TV3)

Se suma a la llista de produccions de la cadena com "Merlí" o "Les de l'hoquei", que arriben al públic d'arreu del món a través de les diferents plataformes

En plena batalla per la Llei de l'audiovisual i la protecció d'una quota per al català, HBO Max ha adquirit els drets d'emissió de la sèrie de TV3 'Moebius'. Són 10 capítols de 40 minuts que a partir d'ara es podran veure a la plataforma en català, doblada al castellà o subtitulada en castellà i anglès.

Estrenada a TV3 el 17 de maig d'aquest any, 'Moebius', creada per Eduard Cortés i Piti Español, és un thriller d'investigació policial sense policies que té lloc en un poble fictici de Catalunya, anomenat La Farga, en què tothom es coneix, però ningú confia en ningú. En un entorn cada cop més fosc i enrarit, tard o d'hora tots esdevenen assetjats o assetjadors. La protagonista, la Mamen (Aida Oset), és la nova professora de matemàtiques, una dona tossuda que no pararà fins a reconstruir totalment la seqüència dels fets i de les causes del misteriós accident d'un dels seus estudiants.

Un èxit d'audiència

359.000 espectadors (15,9%) van seguir l'últim capítol de la sèrie, que va ser líder del prime time dels dilluns. Amb aquesta incorporació, TV3 torna a col·locar una sèrie d'èxit en una plataforma, donant així difusió a la llengua i al talent català. Se suma a la llista de produccions de la cadena pública que s'han pogut veure a Netflix o Movistar +, com "Merlí", "Benvinguts a la família", "Si no t'hagués conegut" o "Les de l'hoquei".

ETIQUETES:

Deixa un comentari