ÈXIT INTERNACIONAL Així és el nou concurs d'Antena 3 sobre peces de LEGO

Roberto Leal a 'LEGO Masters' (Antena 3)

'LEGO Masters', presentat per Roberto Leal, s'emetrà els dimecres i tindrà 5 capítols amb proves de fins a 24 hores de durada

Aquest dimecres, Antena 3 estrenarà un altre gran format d'entreteniment. Es tracta de 'Lego Masters', un talent presentat per Roberto Leal, actual presentador de l'exitós 'Pasapalabra' a la mateixa cadena. Serà a partir de les 22.45h, quan la cadena emetrà el primer programa del format que ja ha triomfat en molts països com Estats Units, Alemanya o França. Amb una duració d'uns 80 minuts i 5 capítols, comptarà amb 8 parelles de concursants molt variades, com una mare i el seu fill, dos bessos de 17 anys, parelles del mateix sexe o amics i amigues.

Segons han explicat els responsables del programa durant la roda de premsa de presentació que s'ha fet aquest dilluns al matí i a la qual ha assistit elmondelatele.cat, serà un talent amb proves de fins a 24 hores de durada. Els dissenys dels 16 participants, seran valorades per Eva Hache i Pablo González, que com a membres del jurat, s'encarregaran de puntuar el treball dels constructors.

En cada programa, les vuit parelles s'enfrontaran a dos reptes i el temps serà fonamental, ja que hi haurà proves ràpides per fer un pont de dos metres de llarg o reproduir un objecte retro, i altres més complexes, en les que tindran més temps. Per exemple, tindran 15 hores per crear una secció d'un parc d'atraccions amb una atracció motoritzada o edificar a petita escala un icònic monument espanyol en 10 hores. Cada setmana, la parella que no superi el nivell exigit pel jurat en aquests dos reptes abandonarà la competició.

Convidats famosos i un plató molt visual

Per a fer realitat tot el que imaginen el programa posarà a la seva disposició més de 2.500.000 de peces, repartides en 2.000 cubetes, i 7.000 minifigures de LEGO. El plató que promet ser espectacular i molt visual també comptarà amb la visita de famosos com el xef Alberto Chicote (fan absolut de LEGO amb una planta de casa seva dedicada a les seves creacions) o el guanyador de 'LEGO Mastrers França', David Aguilar, un jove amb només un braç.

ETIQUETES:

Deixa un comentari