You are currently viewing <span>TORNA EL COR</span> La 1 recupera el cor per intentar reflotar els seus migdies
Anne Igartiburu (RTVE)

TORNA EL COR La 1 recupera el cor per intentar reflotar els seus migdies

La cadena tornarà a apostar per 'Corazón' amb Anne Igartiburu de dilluns a divendres abans del Telediario

Televisió Espanyola (TVE) fa anys que no aixeca cap. Les seves audiències baixen sense aturador i ja està més a prop de batre's amb La Sexta que amb els seus habituals rivals Tele 5 i Antena 3. Amb aquest panorama tant negre, la cadena ha decidit fer el seu enèsim canvi de programació. En menys de dos anys la cadena ho ha intentat de totes les maneres amb formats tan diversos com el concurs 'Bloquedados por el muro' d'Àngel Llàcer, amb cuina a 'Como sapiens', amb política amb Jesús Cintora a 'Las cosas claras' i ara amb el magazín 'Mejor contigo'. Cap d'ells se n'ha sortit i La 1 ha decidit tornar al que ha fet tota la vida: cor amb Anne Igartiburu al capdavant.

Es tracta de recuperar un veterà format com és 'Corazón', que la cadena ha emès des de l'any 1997 i que la pandèmia va deixar en un calaix per centrar-se en l'actualitat. El retorn de la premsa rosa mirarà de remuntar les xifres del 'Mejor contigo', de Ion Aramendi i que no ha aconseguit la resposta esperada: a Catalunya, s'ha mogut entre el 2 i el 3% de quota. Segons informa Bluper, la presentadora basca ocuparà la franja de 14.20 a 15h, a partir de l'1 de desembre, un espai que es retallarà al programa de Ion Aramendi.

Bosé i Igartiburu a 'Corazón'

Així, 'Mejor contigo' es mantindrà de 12.30 a 14h, fins a l'Informatiu territorial i ja no tornarà com fins ara. El retorn de 'Corazón' a la seva ubicació històrica no suposarà cap canvi a l'edició que es feia als caps de setmana i que ara presentarà Carolina Casado. Igartiburu no ho tindrà gens fàcil: s'haurà de batre al totpoderós 'TN Migdia' de TV3, al mític concurs d'Antena 3, 'La Ruleta de la Suerte' o a 'Ya es mediodía' de Tele 5.

Deixa un comentari