Paz Padilla torna a 'Sálvame' i la fa grossa amb una convidada per la mort del seu marit

Paz Padilla a 'Sálvame' (Tele 5)

La presentadora Mayra Gómez Kemp va acabar molt molesta amb la còmica per les seves lliçons sobre com havia d'afrontar el dol

Paz Padilla ha tornat a 'Sálvame'. L'actriu i presentadora de Tele 5, no passa pel seu millor moment professional i ha hagut de veure com li han cancel·lat diversos programes. Però aquest dimarts, la còmica va reaparèixer a les tardes de la cadena privada, un mes després de la seva darrera vegada al plató. Padilla va voler respondre als rumors sobre la seva continuïtat a Tele 5: "Sí, m'han fet fora de 'Sálvame' i de Telecinco… I per això faré les campanadas amb Carlos Sobera".

La presentadora acumula fracassos com el concurs cancel·lat de Cuatro per baixa audiència o el seu relleu com a jurat de 'Got talent'. Però Padilla va renovar el seu contracte de llarga duració amb Mediaset, aquest passat mes de juliol. Hi ha ha Paz per estona, tot i que el seu retorn a 'Sálvame', no va ser gaire reeixit: un modest 14,3% contra el 12,4% de Melero a TV3.

Però la còmica va demostrar que continua amb ganes de polèmica. Aquest dimarts va entrevistar a la presentadora de l'Un , dos, tres', Mayra Gómez Kemp, per parlar de la depressió que pateix després de la mort del seu marit Alberto Marco. "Vaig pensar: i si surto al carrer sense màscara per contagiar-me?. Però no podia fer-li això a la meva germana. No s'ho mereix. Volia anar-me'n amb ell. Sempre vam estar junts, però no podia fer-ho, per la gent que m'estima", va revelar.

Mayra Gómez Kemp a 'Sálvame'

Per a consolar-se Kemp, va explicar que es queda amb "els bons records" que tots dos van viure durant 48 anys. En aquest moment Paz Padilla va posicionar-se de manera totalment oposada: "Si vius del record vol dir que vius en el passat". Visiblement enfadada, Mayra va esclatar amb un "No!". "Jo visc en el meu present". Però la conversa va seguir pujant de to i quan Mayra Gómez Kemp va defensar que "es necessita un temps per a passar el dol", Padilla va tornar a rectificar-la dient-li que no és "passar", sinó "acceptar-lo". Una posició que defensa des de la mort del seu marit, al juliol del passat any, víctima d'un càncer.

Però no tothom s'ho agafa com la Paz i l'ex de La 1, no s'ho va prendre de bon grat: "No, jo no acceptaré mai que em falti el meu marit. Mai. Jo no sóc tu" […] "El meu marit va morir perquè va arribar a una edat i va tenir un problema cardíac. Aquestes coses jo no me les pregunto. La vida és la vida i és llei de vida, molt bé, però no tinc per què acceptar-ho Paz. Jo no sóc Santa Mayra dels collons i ja està!", va respondre molt contundent, entre els aplaudiments del públic i la majoria de col·laboradors. Paz Padilla, va intentar tranquilitzar-la sense èxit. "Jo penso que no es demana que tu siguis Santa Marta, es demana que tu no pateixis", va respondre Padilla. "Primer, em dic Mayra i no Marta, i segon tu vols que pensi com tu. I no, jo sóc jo", va reiterar Mayra Gómez Kemp molt enfadada. "A mi em sembla molt bé que tu no pateixis Paz, però no tothom és així", va afegir la presentadora.

ETIQUETES:

Deixa un comentari