INESPERAT Indignació a 'MasterChef Celebrity' per l'absència de Verónica Forqué en l'eliminatòria

Verónica Forqué a 'Masterchef Celebrity' (RTVE)

La concursant va accedir a la semifinal sense fer la prova d'eliminació

'MasterChef Celebrity' va deixar molt sorpresos als seus seguidors durant el seu darrer programa. En la prova eliminatòria, l'actriu Verónica Forqué, no va aparèixer. Es dona el cas que l'actriu s'acabava d'enfrontar a la prova d'exteriors i el seu equip anava directe a la prova d'expulsió. Però la seva absència de la fase eliminatòria, lluny de deixar-la fora del concurs, va fer que Forqué saltés automàticament a la semifinal, una decisió que no va agradar a molts espectadors.

Els aspirants van arribar a les cuines del programa i van preguntar per Forqué, però Pepe Rodríguez els va comunicar què l'actriu els havia enviat un àudio. "Veig que pregunteu per la Verónica i, abans de començar, haig de comunicar-vos que ens ha enviat un missatge per dir-nos que no es troba amb forces per a venir a la prova d'eliminació, després del cuinat tan intens d'exteriors". El programa va reproduir l'àudio entres les cares de sorpresa dels seus companys: "No tinc bones notícies: no em trobo bé, estic esgotada. He lluitat deu setmanes, ha estat una experiència de les millors de la meva vida" […] "Quina llàstima sento de no poder estar a l'altura però és que el cos no pot. Tornaré quan estigui bona", es va poder sentir dir a Forqué.

Després d'això, Pepe Rodríguez va llançar un missatge de suport a l'actriu, assegurant que podria tornar al concurs: "Verónica recupera't que t'espero aquí. Ella diu que ho ha donat tot aquestes deu setmanes, que està esgotada. L'esperem aquí la setmana que ve, per descomptat, així que recupera't si us plau". Belén López, una de les concursants que més ha cuinat al costat de Forqué va voler respondre-li: "Porto tres cuinats exteriors amb la Vero al costat i mare meva, és normal que amb l'energia que tira aquesta dona, acabi esgotada".

Els espectadors s'indignen a les xarxes

El fet que el programa situés a la semifinal a Forqué, no va agradar gens a l'audiència, que no va veure just eliminar abans a d'altres concursants amb més possibilitats. Els espectadors del programa van llançar-se a les xarxes per mostrar el seu malestar per permetre a Forqué seguir en el concurs malgrat no presentar-se a la prova d'expulsió. Per descans dels espectadors, el jurat va decidir no eliminar a ningú, després de l'empat entre Miki Nadal i Juanma Castaño. Però a l'avançament del proper programa, Forqué no va aparèixer en cap moment, fet que deixa a l'aire la seva continuïtat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari