El problema de salut pel qual Jorge Javier Vázquez estarà apartat de la televisió uns dies

Jorge Javier Vázquez

El presentador de 'Sálvame' es va veure obligat a suspendre la seva obra de teatre a Múrcia i no va presentar el 'Deluxe'

Jorge Javier Vázquez està de pega. Aquest cap de setmana, el presentador estrella de Tele 5, s'ha vist obligat a suspendre la seva obra de teatre, 'Desmontando a Séneca'. Vázquez havia d'actuar a la ciutat murciana de Lorca, però un problema de salut li ho va impedir.

La pròpia regidora de Cultura de l'ajuntament, ho va anunciar a través de les seves xarxes socials: "Lamentem haver de comunicar la suspensió de l'actuació del presentador de televisió Jorge Javier per motius de salut", va escriure María Ángeles Mazuecos. Un anunci que va deixar preocupats als seguidors del de Badalona, que la nit anterior havia presentat sense cap problema la gala de 'Secret Story'. Vázquez tampoc va aparèixer dissabte al seu 'Sábado Deluxe', que tot i el convidat estrella, Kiko Rivera, va estar conduit per María Patiño.

No ha estat fins aquest dilluns, quan el propi Vázquez ha revelat el motiu de la seva baixa i per la qual està uns dies sense treballar: "Que no corri el pànic. Laringitis aguda, deu dies fora de servei", ha escrit el presentador al seu compte de Twitter.

No és la primera vegada

Jorge Javier ja ha patit contratemps similars que l'han obligat a suspendre la seva funció en més d'una ocasió. Al setembre de l'any passat, el de 'Sálvame', va suspendre la seva visita al Teatre Bretón de Logronyo, també per motius de salut. Tot i que fins ara tot s'ha quedat en casos sense gravetat, cal recordar que el comunicador va patir un ictus al març de 2019, a Marràqueix que el van obligar a ser hospitalitzat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari