You are currently viewing <span>EL VEREDICTE</span> La reacció dels espectadors al final de 'Crims': "El fiscal és el 'puto' amo"
Fiscal del cas de la Guàrdia Urbana a 'Crims'

EL VEREDICTE La reacció dels espectadors al final de 'Crims': "El fiscal és el 'puto' amo"

El programa de TV3 no tornarà fins la primavera del 2022 amb nous casos reals

Un dels programes de més èxit de TV3 ha emès finalment el capítol final sobre el cas de la Guàrdia Urbana. 'Crims', la sèrie que relata casos reals que han passat fa pocs anys a Catalunya, va tornar aquest setembre amb només quatre episodis del triangle amorós que van mantenir tres policies i que va acabar amb la mort d'un d'ells. Al primer episodi, es van explicar els fets i què van descobrir els Mossos d'Esquadra, al 2n, la versió de la Rosa Peral, al 3er, la versió de l'Albert López i al 4rt el veredicte del jurat popular.

Fa una setmana, els espectadors van veure com TV3 els va deixar amb la incògnita i va emetre un especial sobre la covid. El capítol final de la sèrie de Carles Porta no estava llest i a corre-cuita la cadena va programar un espai alternatiu. Finalment, aquest dilluns Catalunya ha pogut posar llum a la foscor, però serà per poc temps. 'Crims' no tornarà fins a principis del 2022 amb nous episodis que encara s'han de gravar.

Aplaudiment unànime al fiscal del cas

Durant l'emissió del darrer capítol, els espectadors es van llançar a les xarxes per comentar minut a minut tot el que s'anava descobrint. Entre els comentaris més repetits, i va haver les lloances a la feina de Félix Martín, fiscal del cas: "Ha de ser el Català de l'any", va escriure un usuari. "S'ha dit ja que el fiscal és el 'puto' amo?", va dir un altre.

"Brutal 4rt capítol, que ben fet i quina feinada!, un cas realment molt complicat, increïble el Sr. Fiscal és un super professional i bo de collons, els hi ha caigut el màxim d'anys i encara és poc. Quina pena que no hi hagi més crims fins l'any que ve. Bé tenim la ràdio. Felicitats!". va escriure Miquel Figueras.

El que és clar és que Félix Martín, va ser el gran triomfador de la nit. Aquest dimecres, ha estat entrevistat al programa 'Planta baixa'. "Estic molt orgullós dels bons comentaris que he rebut de la ciutadania de Catalunya, que és la meva terra", ha explicat a TV3. Martín ha confirmat que va veure el capítol amb amics i que tot i saber com acabava l'episodi "estava nerviós" pel desenllaç.

Entre els comentaris del darrer capítol, també va triomfar el sobrenom que Rosa Peral utilitzava per referir-se a l'Albert López com a 'tontoelbote'. Tampoc va passar desapercebut el sorprenent canvi de l'Albert López que va passar d'aparèixer pràcticament calb a tenir una cabellera frondosa. "El veritable misteri és saber si va passar per Turquia", va escriure Maite Bassa. Més contundent va ser un altre usuari cap al cos dels agents: "No m'estranya que els delictes a Barcelona s'hagin disparat, si a la Guàrdia Urbana es passen el dia follant-se els uns als altres sense fre…", va escriure @balakius.

I cada diumenge nous capítols a Catalunya Ràdio

Cada diumenge, a les 21h, 'Crims' seguirà estrenant nous capítols a Catalunya Ràdio. Entre els episodis d'aquesta temporada, es podrà sentir "El pistoler de Gavà", "L'assassí de Pedralbes", "El cas Alexander" o "El segrest de la Roca del Vallès".

 • El cas de Montse Méndez: desapareix una noia jove a Girona, les seves filles la busquen sense sort. Un incendi a Madrid descobreix un cadàver i tot es desencalla, malauradament.
 • El cas Febamar, a Alcanar (Montsià): dues persones assassinades en un concessionari d'automòbils usats.
 • El cas Esperança Comas, a Girona: desapareix una noia, hi ha un sospitós, però poques proves. Serà el primer judici amb jurat popular a l'Estat espanyol. Les proves són dèbils. L'advocat defensor està convençut que guanyarà.
 • L'assassinat de Pablo Casado. 1928. Apareix un cadàver esquarterat dins d'una caixa a Madrid. Costa identificar-lo. És un senyor de Barcelona que es diu Pablo Casado, a qui alguns acusen d'homosexual.
 • El pistoler de Gavà: tres morts estranyes, sense motiu aparent. Una coincidència: l'arma. El mòbil fa patir i reflexionar.
 • El segrest de la Roca del Vallès: una família queda segrestada fins que el pare sigui capaç de robar una sucursal bancària.
 • L'assassí de Pedralbes: el culpable és el majordom, però la història que hi ha al darrere és culpa de molta gent.
 • El cas Alexander: fins on pot portar el fanatisme d'uns sectaris religiosos? Relat no apte per a gent sensible.
 • Lorca, Zabalza, Carrasco: casos amb tocs polítics però grans relats.
 • El cas de l'esquelet de Sant Salvador de Guardiola: es troba un esquelet i es descobreix que era d'una dona embarassada. Els investigadors tenen claríssim el culpable molts anys després.
 • El cas del carrer Acadèmia de Lleida: una dona normal i corrent, en un pis normal i corrent, al centre de Lleida, sense mòbil aparent. Ningú s'explica el crim.

Deixa un comentari