ADÉU INESPERAT Mor l'actor català Jordi Rebellón als 64 anys a causa d'un ictus

Jordi Rebellón

L'intèrpret va saltar a la fama pel seu paper a la serie 'Hospital Central' de Tele 5

Dol en l'escena catalana. L'actor Jordi Rebellón ha mort aquest dimecres, 8 de setembre, als 64 anys d'edat. El popular intèrpret nascut a Barcelona, ha perdut la vida de forma inesperada després de patir un ictus, unes hores abans, el dimarts dia 7. La seva agència de representació, 'Garay Talent', ha confirmat la notícia i ha dedicat un emocionant escrit a Instagram. "Hem de comunicar la trista notícia de la defunció del nostre representat i amic Jordi Rebellón. Sempre estaràs als nostres cors. Volem enviar una abraçada enorme a tota la seva família i amics. Descansa en pau".


Rebellón va donar-se a conèixer pel gran públic amb el personatge de doctor Vilches a la sèrie mèdica de Tele 5, 'Hospital Central', emesa entre els anys 2000 i el 2012. El català també havia treballat als anys 90 a TV3 a 'Estació d'enllaç' i 'Sitges', però també a 'Médico de familia' (a Tele 5), 'Amar es para siempre (a Antena 3) i 'Servir y proteger', 'Mercado central' o 'Cuéntame cómo pasó' a TVE.

"M'agradaria treballar aquí, però no depèn de mi"

En una entrevista al programa 'Al Cotxe!" de TV3 al gener d'aquest any, Rebellón, que vivia a Madrid, tot i ser del barri de Sant Andreu de Barcelona va explicar els seus inicis treballant en un banc mentre feia teatre amateur al seu barri. Als 30 anys va decidir dedicar-se professionalment a actuar, tot i haver de fer feines molt diverses per  subsistir.

També va explicar que se'n va haver d'anar a viure a Madrid perquè a Catalunya no li sortia feina d'actor, professió amb la qual no es va guanyar la vida fins als 41 anys. Rebellón va definir els seus 12 anys com a doctor Vilches a la sèrie "Hospital Central", com "una cosa que no em tornarà a passar".

ETIQUETES:

Deixa un comentari