CONTUNDENT Jorge Javier Vázquez trenca el seu silenci en el 'pitjor' moment de 'Sálvame'

Jorge Javier Vázquez a la revista 'Lecturas'

El presentador de Tele 5 defensa el paper de Carlota Corredera amb la docusèrie de Rocío Carrasco i critica les paraules de Kiko Matamoros

Per David Montufo

El presentador estrella de 'Sálvame', Jorge Javier Vázquez, ha trencat el seu silenci en una entrevista en exclusiva que ha concedit a la revista Lecturas. El periodista també va decidir entrar per telèfon aquest dimarts a l'espai de Tele 5, per posicionar-se a favor de Carlota Corredera. La presentadora ha revelat que "és el meu pitjor estiu a 'Sálvame'", a causa de l'allau de crítiques que ha rebut a les xarxes socials després de liderar la docusèrie sobre Rocío Carrasco.

"No entenc que es critiqui Carlota per lluitar per les seves idees. El feminisme reclama un món més just, que els homes renunciïn a privilegis que no els corresponen. Això ha tret sempre de polleguera a la societat i cal escollir a algú a qui rebre els cops", explica Vázquez a la revista. A la vegada, Jorge Javier reconeix el seu deure com a personatge públic i referent de moltes persones: "Hem de ser molt exigents amb el que diem a la televisió. No es pot acceptar la intolerància ni posar en dubte drets que hem aconseguit. La llibertat d'expressió no és això".

Les paraules del de Badalona a l'entrevista, van provocar que Carlota Corredera es trenqués en directe. "Quan avui t'he llegit, m'he emocionat. Necessitava l'escalf que m'ha arribat a través de les teves respostes, va dir la periodista al seu company. Corredera ha volgut revelar que no es troba en el seu millor moment: "Estem vivint temps durs. I quan parlo d'això, no parlo d'audiències ni continguts, parlo d'emocions i del que suposa venir cada tarda a treballar amb la polarització que ha suposat la docusèrie de Rocío Carrasco". A la vegada, també va voler deixar molt clar que no pensa cedir terreny en la defensa del feminisme i els drets de les dones: "Vull que quedi molt clar que aquesta fragilitat no vol dir que jo hagi de cedir ni un centímetre en el meu compromís amb les dones, amb el feminisme, amb la igualtat, i amb les víctimes de la violència de gènere".

Jorge Javier, contra Matamoros: "No pot ser més trampós i mentider"

Vázquez també ha estat molt contundent amb alguns dels col·laboradors del programa. Els mes mal parats han estat Gema López i Kiko Matamoros. Sobre López, el presentador ha sentenciat que "és impossible fer 'Sálvame' amb deu col·laboradores com Gema López", de qui també ha dit que espera que surti del "vidre" en aquesta nova temporada del format. La col·laboradora va respondre al presentador, amb molta calma: "A 'Sálvame', en els últims mesos hi ha hagut un abans i un després. (…) Entenc que digui que no poden haver-hi 10 com jo, perquè llavors això no seria 'Sálvame', però si Jorge segueix veient-me com aquesta persona coherent, per a mi és un afalac".

Molt més contundent ha estat el presentador amb Matamoros: "Kiko Matamoros sembla que està intentant que l'acomiadin, per després poder vendre com una víctima. No pot ser més trampós i mentider".

ETIQUETES:

Deixa un comentari