8TV revoluciona la seva graella: qui segueix i qui va a fora

Les cares de la nova 8tv

La nova cadena reformula la seva programació a partir del dilluns 4 d'octubre amb cancel·lacions i nous programes

El passat 30 d'agost es va posar en marxa la programació de la nova 8TV i la cadena ja ha decidit emprendre canvis importants. A partir d'aquest dilluns 4 d'octubre la privada capgira la graella. La baixa audiència aconseguida fins ara, un 0,3% al setembre, ha estat determinant per als responsables de 8TV. Segons les fonts consultades per elmondelatele.cat, els motius ideològics també haurien influït en el moviment de programes com el d'Ares Teixidó, 'Sexual revolution', que no seria vist amb bons ulls pel seu contingut trencador.

Ares Teixidó no tornarà. La direcció estudiarà si recupera el seu espai per a més endavant, tot i que de moment no hi ha res tancat. Qui sí tornarà, serà Miquel Valls i el seu '8maníacs', cada diumenge de 15.30 a 18.30h. I a la nit, aviat arribarà el nou programa d'entrevistes de Samanta Villar, 'L'entrevista incòmoda', que s'emetrà a les 21.50h.

Torna '8aldia' i Frank Blanco passa a la nit

El primer espai que desapareixerà de la graella serà l'Opina Jove', de Sergi Àlex, una tertúlia política que s'emetia de 13.10 a 14.30h. Al seu lloc, hi haurà 'Robin Food', un espai de cuina en castellà. Frank Blanco serà el gran beneficiat de la nova graella, tot i la supressió del seu programa dels migdies, 'PAM!', que ara s'emet de 14.30h a 17h. El de Mollet, seguirà vinculat a 8TV i s'encarregarà del prime time de dilluns a divendres de 22.45h a 1h, amb el programa 'El Circ". A les 16.30h, 'Directe! Catalunya', amplia la seva durada i començarà a les 16.30h, seguit del 'Catalunya Opina' de Carlos Fuentes i el '8 de notícies' de Toni Albà, que també avança una mica el seu horari a les 20.45h.

A les 21.30h, s'estrenarà un nou programa informatiu, que recupera el nom de l'antic '8aldia' de Josep Cuní també a 8TV. Anirà a càrrec de la periodista i directora de la cadena, Marta Polo i s'allargarà fins a les 22.45h. L'espai comptarà amb entrevistes, tertúlia i una editorial final a càrrec d'una personalitat de l'esfera política. A la 1 de la matinada, serà el torn de la tertúlia esportiva 'Rondeando', amb Albert Lesán, que recupera el seu nom original (fins ara 'El Curubito') i s'emetrà d'1 a 2h de la matinada a 8TV i a les 15.30h, se'n farà una reemissió.

AIXÍ SERÀ LA PROGRAMACIÓ DE DILLUNS A DIVENDRES

9.15 a 12.15h (publicitat)

12.15h Mundo Natural (espai de salut)

12.45H Robin Food (espai de cuina)

15.30h Rondeando (reemissió, tertúlia esportiva)

16.30h Directe! Catalunya (connexions pel territori)

18.30h Catalunya Opina (debat polític)

20.45h 8 de notícies (actualitat en clau d'humor)

21.30 8 al dia (informatiu)

22.45h El Circ (magazín d'entreteniment)

1h a 2h Rondeando (tertúlia esportiva)

ETIQUETES:

Deixa un comentari