Així és 'Tierra Amarga', la nova sèrie d'Antena 3

'Tierra Amarga' (Antena 3)

La sèrie turca s'emetrà de 17:30 a 19h, per mirar de rellançar una franja liderada per 'Sálvame'

La temporada d'estiu acostuma a ser un banc de proves per a moltes cadenes de televisió. Antena 3 vol intentar fer ombra a 'Sálvame' i ha anunciat un canvi sobtat a les seves tardes: el veterà concurs 'Ahora Caigo' d'Arturo Valls serà substituït per la sèrie turca 'Tierra Amarga'. La ficció ocuparà la franja de 17.30 a 19h, però abans en farà una preestrena aquest diumenge en prime time. Per a contrarestar el seu possible èxit d'audiència, Tele 5 ha fet dos moviments importants: torna a moure 'Supervivientes' a la nit del diumenge i Rocío Carrasco serà la protagonista de dilluns 5 de juliol a 'Sálvame'. El programa ha anunciat que la filla de Rocío Jurado "complirà un dels seus majors desitjos", sense donar més detalls.


'Tierra Amarga' ha estat molt elogiada per les seves actuacions, sobretot per la química interpretativa desenvolupada entre Hilal Altınbilek (Züleyha), Uğur Güneş (Yılmaz) i Murat Ünalmış (Demir) i el paper de la premiada actriu Vahide Percin, que dona vida a la matriarca Hünkar Yaman. La sèrie també destaca pel seu alt nivell de producció, la seva ambientació en els anys 70 i pel seu treball de vestuari, rodatge en exteriors i localitzacions, entre elles, la província d'Adana, una de les àrees més productives del món, a la Regió del Mediterrani de Turquia.
Després de més d'un any d'audicions i preproducció, un equip de més de 500 persones va treballar per a fer realitat una sèrie que ha requerit diversos anys de rodatge i que ja ha viatjat a més de 30 territoris de tot el món, com Mèxic, Alemanya, Hongria, l'Argentina, Xile, Bolívia, Puerto Rico o Paraguai. Tots els escenaris que apareixen són reals i la localització principal, una mansió de 450 metres quadrats amb habitacions decorades d'acord amb les condicions d'aquest període històric, es va construir ad hoc per a 'Tierra Amarga'.


Així és 'Terra Amarga': una història d'amor, gelosia, venjança i passions

D'una banda, estan els que faran qualsevol cosa per obtenir el que volen i, d'altra banda, hi ha persones amables amb cors càlids, que creuen en el poder de l'amor. 'Tierra Amarga' és la història d'un amor llegendari, que comença a Istanbul en la dècada de 1970 i continua, després d'un viatge amb tren que ho canviarà tot, en la fèrtil terra de Çukurova, a Adana. És una història en la qual s'uneix el mal, la passió i la tirania; una història en la que es planteja si l'amor s'acaba davant l'esdevenir de la vida, posant a prova la resistència de l'amor i la bondat en una sèrie d'esdeveniments i situacions al límit.

En aquestes terres que han estat llaurades amb relats de valentia i amor èpic al llarg dels segles, en un període en què la mecanització en l'agricultura comença a mostrar els seus efectes, on comença la bondat de l'amor i on acaba la maldat? Yilmaz cometrà un assassinat per protegir a Züleyha de la crueltat de la seva pròpia família. La seva estimada preferiria morir abans que renunciar a Yilmaz i aquest, s'embarcarà en un esgotador viatge de fugida. El destí els portarà a Adana, al sud de Turquia, on acabaran a les fructíferes terres del modern i poderós terratinent Demir i de la seva dominant mare Hünkar. Una simple mentida destruirà les esperances i somnis d'aquests dos amants i Yılmaz i Züleyha es trobaran sols i obligats a enfrontar-se als seus sentiments.

Quant de temps un home, acostumat a tenir tot el que vol, estimarà a una dona que no l'estima? Sobreviurà el llegendari amor de Yilmaz i Züleyha malgrat totes les dificultats? En aquesta història es plantejaran totes les preguntes i dubtes sobre l'amor verdader.

Noves tardes a Antena 3

Amb l'estrena d'aquesta superproducció internacional, Antena 3 oferirà als seus espectadors un còctel variat de ficció i concursos. De dilluns a divendres, a les 16.30h, els espectadors podran seguir veient la sèrie 'Amar es para siempre', després, serà el torn per a 'Tierra Amarga', a partir de les 17.30h. A partir de les 19h, es mantenen els reeixits concursos d'Antena 3: les bombes de 'Boom!' amb Juanra Bonet a partir de les 19h; i a les 20.00h, 'Pasapalabra', l'exitós concurs conduït per Roberto Leal que triomfa en audiències.

ETIQUETES:

Deixa un comentari