TV3 renova la sèrie 'Com si fos ahir' per a una 5a temporada

'Com si fos ahir' (TV3)

El final abans de les vacances d'estiu, serà impactant i deixarà moltes portes obertes de cara a la tornada

Més aviat que mai, el 30 d'agost, TV3 reprendrà la seva programació habitual després de les vacances d'estiu. I com a final de curs, sempre hi ha programes que continuen i d'altres, que desapareixeran de la graella. Fa uns dies, la 'Planta Baixa' de Ricard Ustrell va confirmar que havia renovat una temporada més i aquest dilluns, la sèrie de les sobretaules "Com si fos ahir", també ha confirmat que tornarà al setembre amb la cinquena temporada. 

La sèrie continuarà cada migdia fins el divendres 16 de juliol, quan posarà punt i final a la 4a temporada, en que s'ha mantingut líder de la franja. Un mes i mig més tard, el 30 d'agost, es retrobarà amb els seus seguidors per començar, amb les noves trames de la cinquena temporada. Abans, els seguidors de la sèrie saben que durant la parada més llarga de la temporada, la de l'estiu, sempre hi ha un fet transcendental que afecta en general tota la colla d'amics i que té l'espectador amb l'ai al cor fins a la represa. El casament del Miquel i la Noe penjant d'un fil per un nuvi accidentat patinant per Barcelona, per exemple; o l'apunyalament de l'Andreu –que vivia un moment molt dolç amb la reconciliació amb la Pili– per defensar la Marta d'un Mateu que havia quedat en evidència, han estat alguns dels finals dels darrers anys.

Un final de temporada impactant

Fins al juliol, el final d'aquesta quarta temporada també colpirà amb força els amics d'institut. Quina de les trames se'n ressentirà especialment? Potser el Litus i l'Eva, amb l'assumpte del pis? O l'actitud zen de la Cati, que la durà a cometre alguna imprudència? O serà el quartet Quique – Cristina – Cèlia – Bruno, el que patirà les conseqüències d'una situació cada cop més estranya i forçada. O potser serà dins la consultoria, que hi passarà alguna cosa? Les possibilitats són moltes. Aviat se sabrà.

ETIQUETES:

Deixa un comentari