Paloma San Basilio i Eva Hache, noves desemmascarades a 'Mask Singer 2'

Ana Obregón a 'Mask Singer 2'

El concurs va descobrir la identitat de dues màscares davant l'atenta mirada de la convidada especial del jurat, Ana Obregón, que va endevinar la del Cactus

Per David Montufo

El quart programa de la segona temporada de 'Mask Singer', va tenir a una investigadora estrella com a convidada: Ana Obregón. La gala va fer competir a Cactus, Ángel, Cocodrilo i Erizo i va desemmascarar a dues participants que van ser les eliminades.

Paloma San Basilio, la quarta desemmascarada

Ángel va iniciar la nit exposant les pistes sota l'atenta mirada dels investigadors. "Aquí torna l'àngel a la terra, per servir i protegir", va començar dient deixant diverses interpretacions obertes d'aquesta frase. Però també va deixar espai per fer honor al programa fent entendre que té talent amb la seva veu: "De pas, ensenyar-vos la meva gran veu angelical". Però també va voler definir-se amb una característica seva: "Els àngels som molt valents".

Després d'exposar aquestes pistes, els investigadors van fer diverses propostes, com Elsa Pataky, Ana Belén, Ana Botín i Mónica Cruz. Però en cap moment podien creure que es podia tractar de Paloma San Basilio, tot i haver proposat el seu nom per a un altre concursant. En el moment de treure's la màscara, la cara dels investigadors va ser de sorpresa absoluta.

En aquest moment, Paz Vega va cridar un llarg: "Nooooo… és increïble", amb un rostre d'incredulitat. Javier Ambrossi va fer una confessió a la cantant: "Gràcies a tu em vaig enamorar del teatre, quan vaig anar a veure 'El hombre de la Mancha' amb la meva mare", que va emocionar al plató.

San Basilio va aprofitar les preguntes dels investigadors, per confessar-se: "El que més m'agrada del món des de petita és disfressar-me. Em van trucar… i sóc una nena i m'agrada jugar". També, va aprofitar per dir que és molt atrevida, fent referència a les cançons que havia interpretat durant la nit, amb artistes del nivell de Dua Lipa i Katy Perry.

Eva Hache, la cinquena desemmascarada

"M'encanta la televisió", va començar confessant Cactus, deixant clar que la persona que hi havia sota la disfressa estava relacionada amb el món televisiu. També, va mencionar que és molt tafanera, amb confessions com "M'agrada estar ben informada, i el 'salseo' és informació molt valuosa" o "Em titllen de tafanera… a molta honra".

Després de les pistes exposades per Cactus, els investigadors van proposar a rostres coneguts molt diversos: Sara Vega, Ana Guerra, Eva Hache, Marta Sánchez i, fins i tot, Isa Pi, que la va afegir Javier Calvo al darrer moment.

La convidada especial del jurat, Ana Obregón, va tenir bona intuïció i va endevinar qui era el famós que es trobava sota la màscara de Cactus, Eva Hache. En el moment de treure's la disfressa, Obregón es va posar les mans al cap: "Jo et vaig sentir un cop cantar per Youtube, o no sé on, i vaig al·lucinar amb la teva veu", reconeixent que havia unit diverses pistes: humorista, televisiva i que cantava bé. Paz Vega va considerar que es tractava d'una de les millors actuacions: "Es que has cantat increïble, ets una de les millors veu de l'edició".

La humorista també va aprofitar el moment per aclarir algunes pistes que no havien entès els investigadors. La pista de Las Vegas, ho va dir perquè Segòvia, d'on és ella, tan sols s'ubica a 30 kilòmetres de Vegas de Matute. Altrament, va aclarir que la pista sobre haver estat a punt de ser líder mundial era perquè va ser candidata a les eleccions generals de l'equip H, a 'Noche Hache'. Finalment, la concursant va afirmar que li feia molta ràbia el fet que no es puguin escoltar les altres cançons que tenia preparades per properes actuacions.

Noves pistes

Cocodrilo: "Sóc un cocodril bilingüe", assegurava Cocodrilo a la seva presentació. També va confessar que es troba en un moment molt bo de la seva vida: "Aquest cocodril surt a la superfície amb més gana que mai". "Les meves escames estan sempre lluents", va dir Cocodrilo davant l'atenta mirada dels investigadors.

Un cop vista la seva actuació i coneixent-lo millor, les apostes dels investigadors a la persona famosa que es troba sota la màscara van ser: Enrique Iglesias, Luis Fonsi, Rudy Fernández i Juanma López Iturriaga.

Erizo: Va començar jugant amb els Javis, Paz Vega, José Mota i Ana Obregón: "Gaudiré despistant als investigadors", assegurant que tenia tota la intenció de despistar-los. "No hi ha res millor per preparar-se abans d'una batalla que un bon festí", va assegurar deixant diverses interpretacions obertes. Erizo també va revelar que "No puc resistir-me davant d'aquesta exquisida delícia", generant molts dubtes i propostes variades per part dels investigadors.

Les propostes van ser les següents: l'exfutbolista José Antonio Camacho, Dioni, Fran Rivera, Joaquín i Chicote.

ETIQUETES:

Deixa un comentari