Kiko Matamoros reconeix els seus 11 retocs estètics per valor de 40.000 euros

Kiko Matamoros a 'Viva la Vida' (Tele 5)

El col·laborador també va explicar per què va haver d'abandonar sobtadament el plató de 'Sálvame' el passat divendres

Per David Montufo

L'omnipresent col·laborador de Tele 5, Kiko Matamoros, es va convertir en el protagonista de la tarda de diumenge. El programa 'Viva la Vida' va repassar tots els retocs estètics que s'ha fet el seu company al llarg del temps i va voler aclarir la seva sortida del plató el passat divendres a 'Sálvame'. L'ex de Makoke havia protagonitzat una tensa discussió amb la presentadora Carlota Corredera i pocs minuts després va esfumar-se de la pantalla. Matamoros en va explicar els motius.

Els retocs estètics de Matamoros

'Viva la vida' té una secció setmanal on José Manuel Gómez Villar, metge d'estètica, analitza quins retocs físics es fan els famosos i quants diners s'haurien gastat per cada procediment. Aquesta setmana li va tocar a Kiko Matamoros, que es trobava a plató, una situació que ha fet la secció bastant peculiar i amb un toc d'humor. Emma García va començar preguntant al doctor: "Ha rejovenit Kiko?", al que Gómez Villar li ha respondre: "Com per dir-li que no, estant ell aquí. Però sí, sí".

El primer retoc estètic que van tractar va ser el 'microblading' de celles, tècnica que s'utilitza per afegir més pèl, amb un valor de 2.400 euros. A continuació, van analitzar una otoplàstia, valorada en 3.000 euros, una marcació mandibular amb àcid hialurònic, valorada en 1.250 euros, i una rinoplàstia per aconseguir corregir la curvatura del nas, amb un preu de 7.450 euros.

Però, també, es van analitzar retocs més interns, davant un Kiko Matamoros que escoltava atent al que es deia d'ell. Fins a 7.000 euros s'hauria gastat el col·laborador en caretes i fundes de dents al dentista. A més a més, caldria afegir diverses correccions facials, que constarien d'una injecció de botox i pòmuls (800 euros), un farciment per elevar les parpelles (600 euros), una blefaroplastia inferior per millorar la mirada (3.500 euros), i un lifting facial a les orelles (8.500 euros).

'Viva la Vida' (Tele 5)

El doctor també va voler fixar-se en els retocs estètics de Matamoros al seu cos. Aquests haurien consistit en una liposucció per eliminar el greix de l'abdomen, valorada en 6.000 euros, acció que va confirmar el col·laborador i, que va afegir que aquest mes també se sotmetrà a un marcatge abdominal. Kiko Matamoros va aclarir que, a banda dels retocs, també segueix una estricta rutina d'esport i alimentació. En definitiva, Kiko Matamoros s'hauria gastat uns 40.500 euros en onze retocs estètics, segons l'anàlisi del doctor Gómez Villar.

El motiu de la seva inesperada marxa de 'Sálvame'

En plena emissió del programa 'Sálvame' de divendres passat, Kiko Matamoros va abandonar el plató inesperadament, a causa d'una pujada de tensió. Just en aquell moment, el col·laborador acabava de tenir una discussió amb la presentadora de l'espai, Carlota Corredera. L'enfrontament no va ser cap novetat, ja que Corredera i Matamoros ja han protagonitzat diversos moments de tensió des que s'emet la docusèrie sobre Rocío Carrasco. Però l'absència del col·laborador a plató va inquietar a l'audiència, que a través de les xarxes socials, es va preguntar què havia pogut passar.

Va ser José Antonio Avilés qui va obrir el tema dient: "No vull pujar el to de veu perquè no li passi alguna cosa a Kiko…", menció que va fer intervenir a Emma García: "T'ho agraeixo. No volem que li passi res. Estàs bé? Que ens vas donar un bon ensurt…". Matamoros va voler aclarir l'assumpte i en va restar importància: "Estupendament. Em vaig emportar un bon ensurt. Són coses que passen i ja està". La presentadora va voler conèixer si es tractava d'una cosa puntual, i Kiko va respondre afirmativament: "És la primera vegada que em passa. Va ser una cosa emocional, una pujada tensió emocional, segons m'han dit els metges. Va ser un moment una mica complicat, però ja està".

El col·laborador no en va voler responsabilitzar a ningú, i va voler deixar clar que Carlota Corredera, amb qui havia discutit, no tenia cap responsabilitat: "No en té la culpa ningú, que quedi ben clar. En tot cas, la culpa seria de les meves reaccions". Isabel Rábago va voler afegir una mica d'humor a la situació, traient somriures a plató: "És que és més sensible del que sembla".

ETIQUETES:

Deixa un comentari