"JO NO PAGO" El major Trapero trenca el seu silenci a TV3

El major dels Mossos, Josep Lluís Trapero (TV3)

El Major dels Mossos diu que tornaria a fer el mateix que el 2017 si es fa un altre referèndum sense acord: "Complir la llei"

Després de 4 anys de silenci, Josep Lluís Trapero, Major dels Mossos d'Esquadra, ha concedit la seva primera entrevista a TV3. En una conversa amb l'especialista en informació policial i judicial Fàtima Llambrich, Trapero ha volgut explicar tots els fets des del 2017, l'any dels atemptats de Barcelona i Cambrils i el referèndum de l'1 d'octubre.

Durant una hora aproximadament, el Major ha explicat com va viure els atemptats, els fets de l'1-O, el seu judici i la posterior absolució, i el retorn al capdavant del cos dels Mossos d'Esquadra, entre altres qüestions. Preguntat sobre la possibilitat de que el president Aragonès el cridés al despatx perquè vol convocar un altre referèndum no pactat, Trapero s'ha mostrat contundent: "No defugiré la pregunta, el meu posicionament seria el mateix que vam fer l'any 2017, que és el compliment de la llei, per allò que estem obligats.

El Major també ha revelat una trucada a la seva dona davant la possibilitat d'entrar a presó: Sònia ja ho saps, jo no he fet res". Trapero també ha explicat com es va negar en rodó a pagar cap fiança: "Jo no pago, no tinc per què pagar per una cosa que no he fet".

ETIQUETES:

Deixa un comentari