Carlos Alba abandona 'Supervivientes' per prescripció mèdica

Lara Álvarez i Carlos Alba a 'Supervivientes'

El concursant s'havia fet una ferida a la mà que li estava provocant marejos i indisposició que no el deixaven seguir en condicions

Carlos Alba ha dit adéu definitivament a la seva aventura a Hondures. La lesió a la seva mà que van fer que el supervivent fos evacuat la nit de dijous per prescripció mèdica, ha precipitat la decisió de l'equip mèdic. Després de les proves realitzades s'ha decidit posar punt i final a la seva participació a 'Supervivientes' per motius de salut.

Una decisió previsible

Va ser a l'inici de la gala d'aquest dijous 3 de juny quan Lara Álvarez va comunicar a Carlos Alba que no podia participar a la prova de recompensa. El concursant es va ferir la mà fa uns dies, i el programa va comunicar que durant la nit li comunicarien quina decisió havia pres l'equip mèdic que es troba a Hondures. Minuts més tard, quan els concursants havien entrat a la palapa, Lara va avisar de l'absència de Carlos per mareig: "Ho estan valorant i, més tard, ens diran quina determinació han pres per a la seva continuïtat al concurs".

Al final de la gala, Lara Álvarez va recordar a Carlos Alba la seva delicada situació: "A l'inici del programa et comunicava que l'equip mèdic del programa estava valorant la teva situació després del que ha passat durant el directe. Et vas començar a sentir malament i pràcticament t'has desmaiat". Davant la cara pàl·lida del concursant veient la mala previsió que tenien aquelles paraules, la presentadora li va comunicar el seu apartament temporal del concurs: "L'equip ha decidit que necessiten fer-te més proves, per tant, t'apartaran temporalment de la convivència per observar-te l'evolució d'aquesta mà".

Lara Álvarez va aclarir que seguiria la mateixa dieta que la resta de concursants: "Et faran les radiografies oportunes i seguiràs amb l'estricta dieta que seguies a la platja, però de moment estaràs en observació i atendrem al que diguin els doctors". Poques hores després, l'equip del programa ha decidit acabar amb l'aventura de l'ex-concursant de 'Masterchef' a Hondures.

ETIQUETES:

Deixa un comentari