EMOTIU RETORN Un col·laborador de Ferreras es reincorpora després de superar un càncer

Juanma Romero (Al Rojo Vivo)

El periodista Juanma Romero, ha fet un emotiu missatge d'agraïment als seus companys i al sistema sanitari

"Estàs espectacular", així ha rebut Antonío García-Ferreras al seu col·laborador i periodista Juanma Romero, després de 5 mesos de lluita contra un càncer de llengua. Romero, ha respost amb un "bueno, més o menys", amb un to d'alleujament.

"Ha estat molt dur, molt dur. He estat cinc mesos de baixa mèdica per càncer. Ha estat molt complicat suportar-ho aquests mesos. He intentat tenir el millor optimisme, que crec que és molt important en els pacients que pateixen pel mateix. No sempre és fàcil mantenir aquest ànim, sobretot quan et veus tan malament. Però crec que tenim una sanitat pública excel·lent i jo de veritat dono les gràcies a tot el personal de la Jimenéz Díaz, que m'ha atès i que han fet que avui estigui aquí".

Ferreras ha afegit a Romero que "has lluitat de valent (com un jabato), ho tenies ben clar". El presentador ha explicat com el periodista, li havia dit que el primer dia que estigués a plató voldria donar els gràcies a tots els que s'han bolcat amb ell. "Allà comproves l'eficiència i l'atenció i el carinyo amb el que et tracten sempre: metges, infermers/eres, zeladors, en general m'he sentit molt acompanyat.

"Ha sigut molt complicat però només tinc paraules d'agraïment per a la sanitat pública. Perdoneu que m'emocioni, però és que ha estat molt complicat i a la vegada molt reconfortant, veure que els tens allà, en el moment més baix, quan veus estàs tan malament i que al final te'n surts", ha recordat Romero. "És meravellós que t'emocionis", ha acabat dient Ferreras.

ETIQUETES:

Deixa un comentari