'Sálvame' posa contra les cordes a Lydia Lozano amb una trucada de Rocío Carrasco l'any 2011

Lydia Lozano (Sálvame)

El programa ha recordat com la filla de Jurado havia entrat en directe per desmentir la informació donada per la col·laboradora de Tele 5

Tarda 'horribilis' per a Lydia Lozano. Aquest dijous la col·laboradora de 'Sálvame', ha vist com els seus companys han posat en qüestió la seva professionalitat. El motiu han estat les proves aportades per Rocío Carrasco al darrer episodi emès sobre la seva vida i que desmentien unes informacions publicades per la periodista. El programa ha recordat quan Lozano va reiterar l'any 2011, la informació falsa, tot i que Rocío va trucar en directe per desmentir-la.

Una de les que havia criticat fa dies el paper de Lozano, és la periodista i col·laboradora Laura Fa, amb l'article que va publicar en aquest portal. Fa va explicar que no entenia la poca comprensió de Lozano a les revelacions que havia fet Rocío Carrasco. Lozano s'ho va prendre molt malament i la seva companya Laura Fa, va acabar demanant-li perdó al programa de dimarts, quan van coincidir.

En l'últim episodi emès de la docusèrie, Carrasco va acusar a Lydia Lozano de mentir amb coneixement de causa sobre el conveni regulador que va signar amb Antonio David Flores. I no només això, va aportar documents que demostraven que Antonio David no va haver de renunciar a res per a aconseguir la custòdia dels seus fills, com havia insinuat tant ell com Lydia Lozano.

Laura Fa: "Lydia va quedar molt malament ahir"

Aquest dijous, Fa ha entrat en directe per telèfon per reiterar el paperot de Lozano. "Lydia va quedar molt malament ahir, com tota la professió". Laura Fa també ha explicat com es va sentir en veure l'episodi 7: "Jo vaig patir per ella, crec que s'hauria d'avançar una mica al que pugui explicar Rocío i entonar el mea culpa".

Encara que ha reconegut que es penedeix d'haver-li fet mal amb el seu article, no rectificaria el contingut: "El que penso és el que penso, del contingut no me'n penedeixo, crec que li falta perspectiva de gènere i que no entén de què va aquesta situació".

A més, ha volgut aconsellar a la seva companya que expliqui com treballava amb Antonio David Flores i si va intentar o no manipular-la o si sabia que alguna informació no era certa. "És més fàcil explicar com l'enganyaven que demanar perdó", ha reiterat Fa.

La resposta de Lozano

La periodista no ha pogut evitar quedar en evidència al fet que havia estat utilitzada per anar contra Carrasco. "Han passat 20 anys i per descomptat sí que haig de demanar perdó per haver donat una notícia i per haver-me cregut a una persona que en aquell moment era el meu amic", ha dit Lozano.

ETIQUETES:

Deixa un comentari