'Los Hombres de Paco' tornen amb Franco, Letícia i la independència de Catalunya

'Los Hombres de Paco' (Atresmedia)

La sèrie d'Antena 3 torna 10 anys després renovada, amb nous personatges però amb la mateixa essència

Aquest divendres s'ha fet la roda de premsa de presentació de la sèrie d'Antena 3, 'Los Hombres de Paco'. Seran 16 capítols de 50 minuts, que s'emetran en dues tandes 8 episodis. El primer episodi es podrà veure simultàniament a la plataforma Atresplayer i Antena 3 i els 7 restants es veuran més tard, en una data encara per confirmar.

'Los Pacos' tornen interpretats pels mítics actors que ja es van posar en la pell d'aquells policies de barri entranyables i desastrosos. Els actors Paco Tous i Pepón Nieto, que han participat a la presentació s'han mostrat il·lusionats amb el retorn: "Ho hem fet amb moltes ganes i molt amor". Com han explicat, els anys han passat per ells però no han perdut l'essència que els caracteritza. Els protagonistes han explicat com seran algunes de les trames dels nous capítols, molt semblants al que estàvem acostumats: "Ha estat una sèrie molt enganxada al moment, al que passava en la societat".

Marc Cistaré, director de guió, ha explicat que la sèrie "marca un abans i un després des del primer capítol de la nova etapa". La sèrie mantindrà la seva barreja d'elements amb comèdia, drama i emoció que la van caracteritzar, però tornen renovats i amb nous personatges. "Los Hombres de Paco tornen sexys", ha dit Cistaré. Entre les temàtiques més destacades dels episodis hi tindran presència la mòmia Franco, la reina Letícia o la independència de Catalunya. "Ens posarem en embolics", ha revelat el director de guió.

'Els Estopa' posaran la música

La rumba dels germans Muñoz, 'Estopa', serà la nova banda sonora de la sèrie amb 'El Madero'. La cançó és una seqüela del seu tema 'El Yonki', ara amb el punt de vista de la policia. Al videoclip, a més dels germans Muñoz, apareixen els tres principals protagonistes Paco (Paco Tous), mariano (Pepón Nieto) i Povedilla (Carlos Santos), entre les imatges de la 10a temporada.

ETIQUETES:

Deixa un comentari