SOBRE ROCÍO CARRASCO La bronca de Lydia Lozano amb Laura Fa per aquest article

Lydia Lozano i Laura Fa (Sálvame)

La col·laboradora de 'Sálvame' ha respost a l'article que Fa va escriure en aquest portal, per com va reaccionar a les revelacions de Rocío Carrasco

Aquest dimarts a la tarda, el programa 'Sálvame', ha fet referència a l'article que Laura Fa va escriure sobre la reacció de Lydia Lozano al documental sobre Rocío Carrasco. Jorge Javier, ha estat l'encarregat de donar pas a les afirmacions de Fa sobre Lozano.

Jorge Javier: "Lydia, vull que vegis amb mi, un article, que va escriure Laura Fa sobre tu la setmana passada".

Lydia: "Què fort. El to és molt desagradable, però bueno, ja que em truques tantes vegades, m'ho podries haver dit".

Jorge Javier: "Lydia, de tot el què has llegit que és el que més t'ha dolgut?"

Lydia: "Que em digui senyora amb aquest despreci, que no vaig emfatitzar i que em vaig posar a divagar". El to em sembla insultant, molt desagradable"

Jorge Javier: "Ha sigut una decepció per a tu Laura Fa?"

Lydia: "Totalment, totalment"

Jorge Javier: "Com serà la teva relació amb ella?"

Lydia: "No en vull saber res, que no m'hagi dit res, amb la de nits que hem parlat, em podria haver enviat un missatge: Lydia he publicat això sobre tu"

Laura Fa s'explica

Laura Fa: "Jo em vaig enfadar molt la setmana passada amb la Lydia i part del que he escrit, em va sortir a partir d'això." Em vaig sentir molt malament i a vegades sóc una mica bèstia, tot i que ho subscric".

Laura Fa: "Ella va qüestionar el meu paper en el tema de Rocío Carrasco, com si fos una titella del programa, que em sembla mentida que ho digués amb els anys que porto ja aquí".

Laura Fa: "Em vas dir que m'estava venint bé el paper…". Creus una amiga m'ha de qüestionar per un tema que socialment és tan complicat i que tinc la posició que tinc, com si fos una 'hater' més de les xarxes socials?"

Lydia: "Els tens quadrats, tu has vist l'article que has escrit de mi? Jo et vaig dir que no et veia lliure".

ETIQUETES:

Deixa un comentari