INFORME EN QÜESTIÓ El Programa de Ana Rosa sobre Carrasco: "Van ser només 3 pastilles"

El programa de Ana Rosa (Tele 5)

Ana Rosa Quintana i la majoria dels seus col·laboradors, treuen ferro al relat del suïcidi de Rocío Carrasco i avalen la versió de 'El Mundo'

Aquest dimarts, un diari espanyol ha publicat el que seria el contingut dels informes que, suposadament, recullen com va ser l'intent de suïcidi de Rocío Carrasco. 'El Programa de Ana Rosa', se n'ha fet ressò i només la periodista Paloma García-Pelayo, ha desmentit la informació i ha confirmat la versió de la filla de Rocío Jurado.

La pròpia Ana Rosa Quintana, però també els col·laboradors Beatriz Cortázar, Alessandro Lequio i Antonio Rossi, han avalat el contingut del diari que rebaixaria les intencions autolótiques de Carrasco. Cortázar ha assegurat que els informes parlaven de "una dosi no letal, van ser tres pastilles", mentre García-Pelayo ho ha negat: "Això que dius no apareix en cap moment als informes!". La informació de Cortázar feia referència a la valoració d'un psiquiatra consultat pel diari, però no a l'informe mèdic oficial.

Ana Rosa ha volgut donar suport a la versió de Cortázar amb aquesta afirmació: "No és el mateix prendre's unes pastilles perquè tens una crisi, a que te les prenguis intencionadament per treure't la vida i això sembla ser que l'auto no veu". "L'auto no diu això de cap manera", ha respost García- Pelayo.

Paloma García-Pelayo cada vegada més indignada amb els seus companys ha demanat rigor "Una cosa és el que diu un mitjà de comunicació com 'El Mundo' i l'altre els informes oficials". "No podem dir que només van ser 3 pastilles com si res", ha afegit la periodista.

El diari que ha publicat aquestes informacions, també ha dit que als informes no hi havia cap esment al Pont de Segòvia; una referència que García-Pelayo ha volgut desmentir i ha llegit textualment l'informe mèdic: "Diu que li hauria agradat que el seu pla funcionés i que sempre queda el Pont de Segòvia per tornar a intentar-lo". Ana Rosa ha volgut seguir insistint: "Li fan un rentat d'estómac? Cortázar ha explicat que van optar per una altra medicament i ha demanat "no jugar amb informació tan delicada".

Antonio Rossi, col·laborador del programa, fins i tot ha compartit al seu compte de Twitter la informació que posa en dubte la versió de Carrasco.

Jorge Javier respon que van ser '32 pastilles'

ETIQUETES:

Deixa un comentari