Simancas acusa a TV3 de ser premsa rosa i Rossinyol respon contundent

Simancas i Rossinyol a 'Planta Baixa'

En una entrevista a 'Planta Baixa', el socialista acusa a la cadena de preguntar massa per la situació de la monarquia espanyola

El programa 'Planta Baixa', que els divendres condueix Xavier Rossinyol, ha fet una entrevista al diputat socialista Rafael Simancas, per valorar l'actualtat política i social. Òbviament en un dia en que el rei Felip VI ha visitat la SEAT i enmig de l'enrenou pels afers del rei emèrit i la vacunació de les infantes, alguna pregunta havia d'estar relacionada. El socialista ha començat criticant als polítics catalans: "S'entenen poc les absències i les protestes contra la visita del rei. Ja sabem que la normalitat no és la tònica predominant en la política catalana". Una afirmació que ha rebatut Rossinyol: "La normalitat no és la tònica dominant en les informacions que ens arriben de la família del rei".

El diputat del PSOE ha volgut defensar a la institució. "El comportament del rei Felip VI i de la seva família directa al respecte institucional ha estat exemplar". Rossinyol no n'ha quedat massa convençut i ha volgut rebatre Simancas: "El rei realment creu que el que fagin el Rei Juan Carles I o les infantes no afecten a la institució de la monarquia?" Una pregunta que el socialista ha respost amb un "sí, i s'ha mostrat "sorprès" per "aquesta passió pel tema monàrquic que detecto als mitjans de comunicació catalans. Sembla que estem parlant amb 'Hola' o 'Lecturas'", ha afirmat.

El company i substitut d'Ustrell no ha volgut deixar l'acusació a l'aire i ha defensant les preguntes dels mitjans pels afers de la Casa Reial. "El rei té unes funcions institucionals que han de reportar-se no només a la premsa rosa. Ho dic perquè també crec que és funció d'una televisió pública com és TV3, informar sobre allò que fa el rei, la seva família i no per això ser titlallts de premsa rosa". Rossinyol visiblement molest ha canviat de qüestions: "Dit això, com que pràcticament em demana que canviem de tema, canviem de tema".

ETIQUETES:

Deixa un comentari