Laura Fa s'enfronta a Antonio David: "A mi no m'intimidarà ni em farà callar"

Laura Fa (Sálvame)

La periodista revela que l'ex de 'Sálvame' li havia explicat que Rocío Carrasco "prenia substàncies que no eren medicaments"

El que sembla que serà una de les notícies televisives de l'any té corda per estona. Aquest dimarts la periodista i col·laboradora d'aquest portal Laura Fa, ha participat al programa 'Sálvame' de Tele 5 i ha revelat quina versió donava Antonio David sobre l'estat de salut de Rocío Carrasco. Segons Fa, el ja ex-col·laborador li havia dit que Carrasco "No es podia ocupar ni d'ella mateixa perquè es prenia unes substàncies que la deixaven planxada al llit".

Segons Laura Fa, Antonio David li havia explicat que la poca presència social de Carrasco es devia a aquestes substàncies. "Em deia que en aquelles circumstancies, Rocío no es podia moure de casa i Fidel Albiac, ho aprofitava per intentar quedar-se amb les seves propietats i els seus diners. "Ell ja ho controla tot", ha revelat Fa, en paraules d'Antonio David.

La periodista catalana, ha volgut deixar clar que estava dient la veritat tot i la situació: "Entenc que ell ara, tot rabiós com estarà, anirà al peix petit com puc ser jo".

Rafa Mora i Laura Fa a 'Sálvame'

Rafa Mora, col·laborador del programa ha volgut sortir en defensa d'Antonio David, després de parlar amb ell per telèfon. "Segons Antonio David, tot que tot el que has explicat és fals. I espera que igual que avui t'has llançat aquí a la piscina, el dia que rebis una citació puguis corroborar el que dius".

Fa visiblement enfadada ha volgut replicar a Antonio David amb contundència: "No cal que m'avisi, si en alguna cosa no està d'acord, en una tema que em va explicar a mi, que em presenti una demanda, que vagi on vulgui". Fa ha seguit replicant al missatge amenaçador de l'ex de 'Sálvame': "Jo no sóc una d'aquestes que intentarà callar, jo tinc claríssim el que és Antonio David, amb mi les advertències les justes".

La presentadora del programa, Carlota Corredera ha confirmat la informació donada per Fa i ha explicat que "La direcció de 'Sálvame' coneix noms de més persones que confirmen la versió de Laura Fa".

ETIQUETES:

Deixa un comentari