Demi Lovato confessa que va ser violada pel seu camell durant una sobredosi

Demi Lovato

La cantant i actriu nord-americana ha explicat que amb 15 anys ja havia estat agredida per un company

Demi Lovato estrenarà el proper 23 de març el documental sobre la seva vida a You Tube. Es tracta de 'Demi Lovato:Dancing With The Devil' i promet ser tota una revelació. De l'avançament, ja es coneixen diversos episodis dramàtics com la sobredosi que va patir l'any 2018. Una de les confessions més dures que ha donat a conèixer ha estat la violació que va patir per part del seu camell, la nit en la que va tenir una sobredosi i que gairebé acaba amb la seva vida.

El més esfereïdor és quan Lovato revela que anteriorment ja havia patit una altre agressió amb només 15 anys. La cantant no ha volgut dir revelar la identitat de l'autor de l'agressió, que explica com en va quedar impune i va haver de seguir treballant amb ell al canal Disney Channel. "Mai el van treure de la pel·lícula en la que estàvem", afirma Lovato. Els fets van tenir lloc l'any 2008, quan ella tenia 15 anys i treballava a la pel·lícula 'Camp Rock', on també participaven el grup Jonas Brothers.

"No només vaig patir una sobredosi. Es van aprofitar de mi", afirma Lovato. Al documental també apareix la seva amiga Sirah Michell, que relata el còctel explosiu amb heroïna que li van donar.:"La va fer col·locar-se molt i la va deixar tirada a risc de morir". La cantant deixa sense paraules quan explica en quin estat es trobava: "Quan em van trobar estava nua i blava. Literalment, m'havia deixat morir després d'haver-se aprofitat de mi".

L'artista també ha explicat les conseqüències psicològiques que van suposar els fets i que la van dur a trastorns alimentaris: "La meva bulímia va empitjorar tant que vaig començar a vomitar sang per primera vegada".

ETIQUETES:

Deixa un comentari