Mayka Navarro es confessa al programa més gamberro de Tevecat

Mayka Navarro a 'La Nova Normalitat'

La periodista explica que deixaria de treballar abans de delatar les seves fonts

Des que Jordi González va deixar el seu 'Vitamina N' a la televisió local barcelonina 'City TV', els divendres a la nit estaven orfes d'entreteniment. La nova cadena privada catalana 'Tevecat' està intentant ocupar el seu lloc amb el periodista Miquel Valls, que també és reporter d"El programa de Ana Rosa. Cada divendres a les 23h, 'La nova normalitat' entrevista a famosos del món de la televisió i Valls tira dels seus contactes a Madrid per portar a personatges de primer nivell.

Per al programa ja hi han passat Carlos Latre, David Meca, Terelu Campos, Pilar Eyre o Sandra Barneda, entre d'altres. Els col·laboradors que acompanyen a Valls són l'ex d"Arucity's, la periodista Lorena Garcia, Olga Garcia, directora del centre BCNClinic o l'ex-concursant d"OT', el cantant d'Esplugues de Llobregat Carlos Right. Però qui posa el punt gamberro és el jove periodista Arnau Vila, que acostuma a fer les preguntes més gamberres i demostra no tenir cap pudor amb els convidats.

Fa poc, Vila va baixar-se els pantalons amb el famós vident, tarotista i ex-concursant de 'Supervivientes', 'Maestro Joao', per a que li llegís el seu futur.

Aquest divendres l'entrevistada va ser la periodista de successos de 'La Vanguardia', Tele5 i TV3, Mayka Navarro que va explicar algun dels seus secrets professionals i personals. Com per exemple, com anava al bar 'Doble Via', per a obtenir informació dels policies.

Navarro també va explicar que va acabar sent periodista de casualitat perquè ella pensava en ser veterinària. Una de les anècdotes més divertides que va voler compartir amb els espectadors va ser la trucada que un dia va fer la seva mare a Ana Rosa Quintana, per demanar-li que li digués a la Mayka que deixés la televisió.

La periodista que no es va tallar un pèl en explicar que havia utilitzat les aplicacions com 'Tinder' per lligar, va demostrar els seus dots ballant salsa amb el cantant Carlos Right i fent un Tik Tok amb els col·laboradors del programa.

ETIQUETES:

Deixa un comentari