Pablo Iglesias defensa l'exili de Puigdemont i les xarxes esclaten

En una entrevista al programa 'Salvados', el vicepresident del govern espanyol sorprèn amb les seves declaracions

"Por qué el rey emérito es un fugado y Carles Puigdemont es un exiliado?, és la pregunta que molts espanyols encara es fan, després de veure com l'ex-rei hagi marxat cuita-corrent als Emirats Àrabs per pressumpta corrupció.

El que ha sorprès a molts espectadors que aquest diumenge veien l'entrevista a Pablo Iglesias, líder d'Unidas Podemos i membre del govern d'Espanya. Iglesias ha diferenciat l'exili del president català amb la fugida del rei amb aquesta contundent resposta: "Si Puigdemont está en Bruselas no es por haber robado dinero a nadie, ni haber intentado enriquecerse, sino por haber llevado sus ideas políticas hasta un extremo y por vías a mi modo de ver erróneas". i ha afegit que "perdona la dureza de la expresión, pero se ha jodido la vida para siempre por sus ideas políticas" en referència a Puigdemont.

Aquesta contundència d'Iglesias ha provocat una vegada més la reacció irada de molts espectadors a les xarxes com es pot veure en aquesta captura de respostes al vídeo.

Un altre moment explosiu ha estat quan el programa ha recordat l'acalorada discussió que van tenir Iglesias i el polèmic locutor Federico Jiménez Losantos a la ja desapareguda 'Intereconomía', l'any 2013 sobre els "escarnis", en castellà "escraches".

Sens dubte unes respostes contundents i valentes d'Iglesias. Li respondrà demà Losantos?

ETIQUETES:

Deixa un comentari