Laura Fa reapareix a TV3 després de l'expulsió de Sálvame

La periodista catalana compagina Madrid amb el programa de la Melero

Del mal rotllo i els crits de 'Sálvame' a la zona de "distensió" del 'Tot es mou' de TV3. Aquest dilluns hem pogut tornar a veure a Laura Fa, després que el passat divendres va ser expulsada del programa 'Sálvame' de Tele 5. La situació era clarament diferent i és que no hi tenia l'hostilitat amb que molts dels seus companys de Madrid la tenen acostumada. Ens ha agradat veure una Fa còmoda i somrient parlant del 'cas Mainat' o de la recent separació de Bertín Osborne.

No sabem si el seu company de 'Sálvame, Kiko Matamoros, qui sempre carrega contra la catalana per la seva ideologia propera a l'independentisme estarà igual de content. Feina té i és que aquest diumenge va confessar que és cocainòman des dels 15 anys.

Ens quedem amb la nostra Laura Fa i confiem veure-la més sovint i amb més temps a les tardes de TV3 i aviam si així engresca la part d'entreteniment.

ETIQUETES:

Deixa un comentari