'Atresmedia' farà el seu propi 'La isla de las tentaciones' amb Cristina Pedroche

'Love Island' serà el nom del nou reality de parelles, que té una mecànica molt semblant al que triomfa a 'Tele 5'

En plena lluita per l'audiència entre Antena 3 i Tele 5, que a Catalunya es disputen la 2a plaça, aquesta tarda hem conegut el nou reality que arribarà ben aviat. Es tracta de 'Love Island', un concurs que recorda a 'La isla de las tentaciones' i que estarà produït per 'ITV Studios', responsable de l'exitós 'Pasapalabra'.

L'encarregada de presentar el nou format serà Cristina Pedroche, que ara podem veure a 'Zapeando' de 'La Sexta' però a qui la cadena vol confiar-li el nou format. La notícia ha estat avançada pel periodista català, Rocco Steinhäuser al seu compte de twitter. Poc minuts després, ha estat la mateixa Pedroche la que ha penjat una foto al seu compte d'Instagram amb un missatge que ho confirma. "S'ha quedat bona tarda per a presentar alguna cosa, no?", ha publicat.

Instagram de Cristina Pedroche

Com és 'Love Island'?

El reality originari del Regne Unit, on ja s'han emès 6 temporades reuneix a un grup de solters i els emparella en el capítol inicial. A partir d'aquí els concursants tenen el repte d'arribar amb parella a la final del reality. Qui no en troba és expulsat. Tot això enmig de reptes i proves que hauran de superar si volen guanyar el pot, que en el cas anglès arriba a les 50.000 lliures.

ETIQUETES:

Deixa un comentari