Arús esclata amb els polítics:"estic fins la gorra"

El presentador del matinal de 'La Sexta' respon als "que critiquen les trobades per Nadal: "Les famílies vam sopar com ens van dir, i ara què?"

Alfons Arús ha començat la setmana molt empipat. Després de llegir alguns titulars com: "les famílies que van sopar juntes, es van infectar juntes", "s'ha retrocedit 3 mesos", han fet sulfurar al presentador: "Veurem, les famílies sopem segons el que ens van dir, i ara què? No hauríem d'haver sopat? Doncs digueu-ho", ha reclamat als polítics en directe.

Una reflexió a la que s'han afegit col·laboradors com David Broc, que també ha estat molt crític. "Ens volíen donar el Nadal en clau electoral" i "cap polític volia passar a la història per suspendre tot el Nadal". Arús cada cop més enfadat, ha volgut acabar amb el tema amb ironia. "Total que ara tenim més restriccions, ah, però tenim el gran invent d'un espanyol que ha tret una calculadora que et permet saber quan et vacunaran, si a l'any 2026.."

ETIQUETES:

Deixa un comentari