You are currently viewing Arriben 'Los espabilados', la nova sèrie d'Albert Espinosa sobre els trastorns mentals
Protagonistes de Los Espabilados

Arriben 'Los espabilados', la nova sèrie d'Albert Espinosa sobre els trastorns mentals

El director de 'Polseres Vermelles', torna a la televisió explicant la lluita de cinc joves per superar la seva malaltia amb esperit positiu

Deu anys després de l'estrena de 'Polseres Vermelles', la sèrie d'èxit que va emetre TV3, el seu director, Albert Espinosa torna amb 'Los Espabilados'. La sèrie aborda la lluita de cinc joves per aprendre a acceptar, conviure i superar el trastorn mental que pateixen i que tracten des de l'hospital on estan ingressats. La sèrie s'ha presentat als mitjans aquest dimarts i s'emetrà per 'Movistar+' a partir d'aquest divendres, 29 de gener.

Com a 'Polseres Vermelles', la nova sèrie d'Espinosa també és fruit de la seva experiència vital a l'hospital quan va estar malalt. "Quan jo vaig tenir càncer als 14 anys i estava a l'hospital, a la planta de dalt hi havia uns nois que es feien dir "els espavilats", plens d'energia i que s'escapaven i l'hospital havia de contractar un detectiu per buscar-los", ha explicat el director durant la presentació.

TRÀILER

Els cinc joves protagonistes estaran interpretats per Álvaro Requena, Marco Sanz, Sara Manzano, Aitor Valadés i Héctor Pérez. Miki Esparbé interpretarà al detectiu de l'hospital i Marta Torné serà la seva parella. "És una sèrie que han de veure els pares, perquè quan jo tenia l'edat dels "espavilats" no es parlava d'aquests trastorns tot i que ja existien", ha explicat Torné.

Alfred Garcia explica el seu cas amb la depressió

La cançó de "Los espabilados" ha estat creada i interpretada pel cantant Alfred García. L'exconsursant d"OT' també ha estat a la presentació i ha explicat com va sorgir la idea. "Vaig conèixer a l'Albert Espinosa en un concert, jo estava passant per una depressió, però tenia clar que volia treballar amb ell. Em va dir que la meva sort canviaria, i just després vaig entrar a 'Operación Triunfo'. Aquesta sèrie ajudarà a molta gent." ha dit el cantant.

Deixa un comentari