Així serà el nou concurs musical de TV3

El programa es dirà 'A 2 veus' i obre el càsting per a participar-hi

"T'imagines ser la segona veu del teu cantant preferit en un concert en directe i en un lloc icònic de Catalunya?" Amb aquesta suggeridora pregunta als catalans es presenta el nou 'talent show' musical de TV3.

El programa es dirà 'A 2 veus' i anirà a càrrec de la productora catalana 'Incis Films'. El càsting per a concursar-hi ja està obert, però si et consideres amb una veu prodigiosa afanya't, perquè només et queden 4 dies per a poder-te presentar. Sembla que tenen pressa per engegar micros.

Els escollits podran pujar dalt l'escenari amb algun cantant important de Catalunya. El programa, segons indica la previsió de la graella, s'emetrà en un horari immillorable, els dijous després del 'Polònia' i durarà 30 minuts.

ETIQUETES:

Deixa un comentari