Un golpe maestro

Títol original: Evil Genius

Any: 2018

País: Estats Units

Temporades: 4 episodis

Gènere:

Plataforma:

 Un golpe maestro (2018) on IMDb

De què va:

Un repartidor de pizzes apareix en un banc amb la intenció de robar-lo. Té un dispositiu estrany al coll i la policia aviat arriba al lloc, rodejant-lo. Ell afirma que l’han obligat a robar el banc i que el dispositiu que té al coll esclatarà. Mentre els agents de policia avaluen la situació, el dispositiu esclata. Aquest true crime indaga en la història d’aquest repartidor per explicar com va acabar en aquesta situació.

La protagonista:

A mesura que la història avança i es presenten diferents personatges possiblement relacionats amb el repartidor, va quedant clar que tot plegat respon a un pla molt elaborat per robar un banc utilitzant al repartidor de pizzes com a titella. Qui és el cervell darrere d'aquest pla diabòlic? He de mirar la sèrie per saber-ho.

L'impacte:

Malgrat tenir un dels inicis més impactants mai vistos en un true crime i rebre molt bones crítiques per la minuciositat amb què la sèrie va desenredant tots els elements que configuren el cas, Evil Genius va passar desapercebuda a Netflix. Si us agraden els true crimes sorprenents i pertorbadors, l'heu de descobrir.

La segona temporada:

La història queda perfectament tancada i, tenint en compte que no va ser un true crime gaire seguit, és molt improbable que continuï.

On:

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

29/09 Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents

27/09 Encuentros

Durant 50 anys, els albiraments d'ovnis han crescut exponencialment, fins al punt que ja s'ha tornat un debat molt viu entre els governs