The Dropout

Títol original: The Dropout

Any: 2022

País: Estats Units

Temporades: Minisèrie de 8 episodis

Gènere: ,

Plataforma:

 The Dropout: Auge y caída de Elizabeth Holmes (2022) on IMDb

Per Toni de la Torre

De què va:

Explica la història de la fundadora d’una empresa de biotecnologia anomenada Theranos que va anunciar que havia desenvolupat una manera revolucionària de fer anàlisis de sang, aconseguint milions de dòlars a través de fons d’inversió i capitals privats. Es va descobrir que l’avenç que prometia era fals.

Què és?

La nova sèrie que s'afegeix a la moda d'històries d'estafes.

La història real:

Elizabeth Holmes és la fundadora de Theranos i l'any 2015 va ser reconeguda per Forbes com la dona jove emprenedora més rica d'Estats Units, basant-se en la valoració de la seva empresa. Això va ser abans que se sabés la veritat.

L'actriu:

Amanda Seyfried interpreta al personatge. L'actriu ha treballat en sèries com el retorn de Twin Peaks o Big Love, però segurament serà més recordada pel seu paper a Veronica Mars. Al repartiment també hi trobareu a Naveen Andrews (Lost).

La clau:

Més enllà de l'engany concret que va dur a terme per a la seva companyia, la sèrie traça l'origen d'una personalitat mentidera i manipuladora.

Es basa en:

El podcast "The Dropout", de Rebecca Jarvis.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

COMPARTEIX

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

Dimecres, 21 de setembre: Dahmer

Un home freqüenta bars d'ambient gai, on diu ser fotògraf per aconseguir que algun home accedeixi a anar amb ell per fer-li una sessió de fotos.

Dimecres, 21 de setembre: Andor

Sèrie de l'univers Star Wars que funciona com a preqüela de la pel·lícula Rogue One. Està situada en l'època en què es forma l'Aliança Rebel.