Terapia sin filtro

Títol original: Shrinking

Any: 2023

País: Estats Units

Creador: Brett Goldstein, Bill Lawrence, Jason Segel

Temporades: 1

Protagonistes: ,

Gènere:

Plataforma:

Shrinking (2023) on IMDb

De què va:

Un psicòleg fart de veure com els seus pacients no avancen durant la teràpia decideix ser més intrusius i oferir-los un consell més directe per arreglar la seva vida. Això li provoca nombrosos problemes però també li fa connectar amb els pacients d’una manera especial que l’ajudarà en les dificultats que té a nivell personal.

La clau:

El terapeuta força el progrés dels seus pacients perquè ell mateix no està progressant i sent que no aconsegueix superar el dol per la mort de la seva dona. Necessita fer-ho perquè la seva filla adolescent li retreu la seva actitud.

Els actors:

Jason Segel, el Marshall de "How I Met Your Mother" i protagonista també de pel·lícules com ara "Passo de tu", interpreta al psicòleg protagonista de Shrinking. Al repartiment també hi destaca Harrison Ford, que interpreta un altre psicòleg i cap de la clínica, que observa el que passa amb el protagonista al mateix temps que s'enfronta amb els seus propis problemes de salut, ja que pateix Parkison.

Els creadors:

Jason Segel, Bill Lawrence i Brett Goldstein són els tres creadors de la sèrie. Per a l'actor no és la seva primera sèrie com a creador, ja que fa poc va fer "Dispatches from Elsewhere". Pel que fa a Bill Lawrence i Brett Goldstein, són dos dels creadors de "Ted Lasso", amb la que Shrinking té uns quants punts en comú, com un protagonista que passa per un moment difícil relacionat amb la vida familiar. Per suposat, Bill Lawrence també és conegut per haver estat el creador d'"Scrubs".

El tema:

El tema principal de la sèrie, com a "Ted Lasso", és connectar amb els altres i compartir els nostres problemes per sortir-ne junts. El psicòleg esdevindrà més honest i amb aquesta sinceritat aconseguirà tenir relacions més autèntiques i valuoses.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari