Stath Lets Flats

Títol original: Stath Lets Flats

Any: 2018

País: Regne Unit

Creador: Jamie Demetriou

Temporades: 3

Plataforma:

Català: Subtítols

 Stath Lets Flats (2018) on IMDb

De què va:

És una comèdia ambientada en una immobiliària i el protagonista és un comercial desastrós que posa els clients en situacions incòmodes constantment. Fa comentaris inapropiats i ofensius, no escolta quan li parlen i és molt maldestre. Els seus intents de donar gat per llebre són tan obvis que són hilarants. Però no rigueu massa, que rere la façana de tipus desastrós amaga una agressivitat considerable. La immobiliària és un negoci familiar i el protagonista vol estar a l’alçada de les expectatives del seu pare, competint també amb altres comercials.

La dinàmica:

En cada episodi veiem com intenten llogar un pis a diversos compradors potencials. La sèrie conté una crítica al sector immobiliari, amb els protagonistes intentant fer passar forats infames per pisos habitables.  En això, la realitat que mostra de la ciutat de Londres no és gens diferent d'altres ciutats com ara Barcelona.

L'estil:

És un fals documental amb un humor basat en situacions incòmodes i un protagonista cretí. Per això pensar molt en les sèries de Ricky Gervais i Stephen Merchant. De fet, podríem dir que aquesta és la The Office del món immobiliari.

Us sonarà:

Jamie Demetriou interpreta al personatge principal i segurament el reconeixereu pel seu paper a Fleabag (imagineu-lo amb dents de conill i lligareu caps). El comediant és, també, el creador de la sèrie. I, de fet, la seva germana a la ficció està interpretada per la seva germana a la vida real, l'actriu Natasia Demetriou, que potser us sonarà de la comèdia What We Do in the Shadows, on interpreta la Nadja.

Mira-la si:

T'agraden les sèries d'humor incòmode i personatges desagradables.

Altres temporades

S'estrena la tercera temporada d'aquesta comèdia d'humor incòmode protagonitzada pel comercial d'una immobiliària que és extremadament incompetent

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari