Show Me a Hero

Títol original: Show Me a Hero

Any: 2015

País: Estats Units

Creador: David Simon

Temporades: Minisèrie de 6 episodis

Plataforma:

 Show Me a Hero (2015) on IMDb

De què va:

Sobre la oposició d’una part dels habitants de Yonkers a la construcció d’habitatge social de classe alta de la ciutat. La decisió d’un jutge que els obliga perquè considerin la ciutat un exemple de segregació provoca un conflicte a la ciutat del qual se n’aprofita un polític molt jove amb una campanya amb la que arriba a ser alcalde.

Què és?

Una minisèrie que parla sobre la distribució socioeconòmica de les ciutats.

Basat en:

El llibre homònim escrit per la periodista Lisa Belkin del New York Times.

El repartiment:

Oscar Isaac, aleshores no tan conegut com avui, interpreta al polític protagonista. Entre els secundaris també trobareu a Winona Ryder (The Plot Against America), Jon Bernthal (We Own This City), Natalie Paul (The Deuce).

La clau:

La manera com la minisèrie fa servir el cas de Yonkers com a exemple de segregació socioeconòmica per reflexionar sobre com s'estructuren les ciutats.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

05/10 Prisa por vivir

Mia té 17 anys i tot just acaba de sortir de l'hospital després d'una llarga estada per refer-se d'una anorèxia. Però el retorn al dia a dia no serà fàcil

Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món