Heridas abiertas

Títol original: Sharp Objects

Any: 2018

País: Estats Units

Creador: Marti Noxon, Jean-Marc Vallée

Temporades: 8 episodis

Protagonistes: ,

Gènere: , ,

Plataforma: ,

 Heridas abiertas (2018) on IMDb

De què va:

Una periodista torna al poble on va créixer per cobrir els assassinats de dues adolescents. És un lloc d’on ha intentat fugir i hi torna a contracor. Fent la seva feina periodística, xoca frontalment amb la seva mare, que sembla que visqui per mantenir les aparences i preservar el seu estatus social, i troba que les preguntes que fa la seva filla pel poble són inoportunes i la deixen en una mala posició.

La protagonista:

Amy Adams interpreta la periodista en el seu primer treball a la televisió com a protagonista. A la televisió també l'havíem pogut veure en papers curts en sèries com The Office o Buffy Cazavampiros. Completen el repartiment noms coneguts com Patricia Clarkson, que interpreta la mare de la periodista.

Interessant:

El passat de la protagonista es mostra a través de flashbacks que estan extremadament fragmentats i que assalten l'espectador de forma abrupta. El director de la minisèrie és Jean Marc-Vallée, que va fer servir una tècnica similar a Big Little Lies, també per expressar que el passat era un record difícil d'afrontar. Aquesta estructura fa que la minisèrie funcioni com un trencaclosques on anem posant diferents peces.

Qui l'escriu:

Marti Noxon és la principal responsable de la minisèrie, basant-se en la novel·la de Gillian Flynn. Prèviament, Marti Noxon havia fet sèries considerablement més lleugeres que Sharp Objects, com Dietland o A Girlfriend's Guide to Divorce.

El poble:

Wind Gap (Missouri) és un poble on les aparences són molt importants i on les dones són personatges poderosos i influents en la comunitat.

On:

   

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

24/09 Golpe de revés

Amb només 17 anys la tennista britànica Justine Pearce va arribar a la semifinal de Roland Garros, però una lesió la va apartar de la pista

22/09 Noches en vela

Lisa no pot dormir perquè no deixa de preguntar-se pel futur de la seva filla. Danny és un periodista que a les nits paga el preu de la seva ansietat

19/09 Black Snow

El 1995 una noia de 17 anys va ser assassinada a Ashford, però el crim mai es va poder resoldre