Heridas abiertas

Títol original: Sharp Objects

Any: 2018

País: Estats Units

Creador: Marti Noxon, Jean-Marc Vallée

Temporades: 8 episodis

Protagonistes: ,

Gènere: , ,

Plataforma: ,

 Heridas abiertas (2018) on IMDb

Per Toni de la Torre

De què va:

Una periodista torna al poble on va créixer per cobrir els assassinats de dues adolescents. És un lloc d’on ha intentat fugir i hi torna a contracor. Fent la seva feina periodística, xoca frontalment amb la seva mare, que sembla que visqui per mantenir les aparences i preservar el seu estatus social, i troba que les preguntes que fa la seva filla pel poble són inoportunes i la deixen en una mala posició.

La protagonista:

Amy Adams interpreta la periodista en el seu primer treball a la televisió com a protagonista. A la televisió també l'havíem pogut veure en papers curts en sèries com The Office o Buffy Cazavampiros. Completen el repartiment noms coneguts com Patricia Clarkson, que interpreta la mare de la periodista.

Interessant:

El passat de la protagonista es mostra a través de flashbacks que estan extremadament fragmentats i que assalten l'espectador de forma abrupta. El director de la minisèrie és Jean Marc-Vallée, que va fer servir una tècnica similar a Big Little Lies, també per expressar que el passat era un record difícil d'afrontar. Aquesta estructura fa que la minisèrie funcioni com un trencaclosques on anem posant diferents peces.

Qui l'escriu:

Marti Noxon és la principal responsable de la minisèrie, basant-se en la novel·la de Gillian Flynn. Prèviament, Marti Noxon havia fet sèries considerablement més lleugeres que Sharp Objects, com Dietland o A Girlfriend's Guide to Divorce.

El poble:

Wind Gap (Missouri) és un poble on les aparences són molt importants i on les dones són personatges poderosos i influents en la comunitat.

On:

   

Tràiler:

Imatges:

COMPARTEIX

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

30/11 El paciente

Un psicòleg rep un pacient que confessa ser un assassí i que el que necessita és que l'ajudi a aturar els seus instints homicides.

30/11 Willow

Anys després del final de la pel·lícula, ningú sap on és Elora, la protagonista de la profecia que va guiar la història de Willow, ni tan sols ni és viva.

29/11 Autodefensa

Sobre la vida diària de dues noies de vint-i-pocs anys que viuen juntes a Barcelona i a les que el que més els agrada és anar de festa.

Ideafix i els irreductibles

La sèrie en solitari del gosset Ideafix, el popular personatge dels còmics d'Astèrix. Presenta la vida d'Ideafix abans de conèixer Obèlix