Los hombres del S.A.S

Títol original: Rogue Heroes

Any: 2022

País: Regne Unit

Creador: Steven Knight

Temporades: 1

Plataforma:

 SAS Rogue Heroes (2022) on IMDb

De què va:

Un oficial de l’exèrcit britànic fart de la inacció dels seus superiors, aconsegueix el vist-i-plau per organitzar una unitat de soldats tan eixelebrats i bales perdudes com ells per fer missions encobertes i atacar els nazis quan no s’ho esperen.

Què és?

És una sèrie bèl·lica ambientada durant la Segona Guerra Mundial on els seus protagonistes no encaixen ben bé amb la definició tradicional d'"herois".

La clau:

El to de la sèrie, que presenta els personatges com uns bandarres, gamberros i kamikazes que estan de tornada de tot, fa que sigui molt diferent de la sèrie bèl·lica tradicional. És com una mena de versió canalla de "Band of Brothers".

Els actors:

És una sèrie coral on segur que reconeixeu a Dominic West ("The Wire", "The Affair"), que té com a companys actors com Connor Swindells ("Sex Education"), Alfie Allen ("Game of Thrones"), Jack O'Connell ("Skins", "This Is England").

El creador:

Ni més ni menys que Steven Knight, el creador de "Peaky Blinders", és qui està al darrere d'aquesta sèrie que, malgrat el to, està basada en personatges reals. La sèrie és l'adaptació d'un llibre que va escriure l'historiador Ben McIntyre.

Dona-li una oportunitat:

Si busques que et recordi Peaky Blinders per la relació entre els personatges. O si tens ganes de veure una ficció bèl·lica poc ortodoxa.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

05/10 Prisa por vivir

Mia té 17 anys i tot just acaba de sortir de l'hospital després d'una llarga estada per refer-se d'una anorèxia. Però el retorn al dia a dia no serà fàcil

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents